En erken hamilelik belirtileri

eşim çok titiz tiksindi idrarla yapıldığı için tersledi bende alındım çünkü benim hasass olduğumu düşünmesini isterdim ayrıca biz bu bebeği çokistedik aldığın haberee tepki bumu olmalı ayrıca küsünce ikimiz ayrı odalara çekildik oda uyumuş rüyasında bebek görmüş çok güzelmiş falan analtıyo bana bende hala konuşmuyorum

akkanarya ne zmandandır bebek istiyorsunuz siz inşaalh düzelir amam dayak çok fena dayak yemeğen kadın yok sanırım fiziki olmasada manevi analamdada şidett görüyoruz neden bizi azda olsa analamıyor bu erkekler

sen

Geçmiş olsun gebelik belirtileri arasında var ..Bugün bir tanıdığın nikahı vardı o yüzden geç geldim cicim
Auranın avatarını görünce koptum inş.

demıstın ben de:

daha adetıme 4gun var ama:bbo: ilişkide 8gun once oldu hemen olurmu belırtı yanii diye sormustum cnm

hb özlem cim annemlerdeydim yemeğe gitmiştim tatlım eşim işte biliyorsun sen neler yaptın bugün
rüyameysa keşke onu göstermek yerine kendin açıklasaydın güzelim neyse dert etme eminim çok sevinmiştir ilk tepki her zaman farklı olur zaten :))

ben söyledim inanmadı bende testi gösterdim ne yapmalıym canım

ben nabıım bugun evdeydım oglen kahvaltı ettım evı topladım camasır yıkadım esımın yengesıyle gelını geldı onları agırladım ugurladım derken aksam oldu k.k dayım ısteee umarım senın gunun guzel gecmıstırrr

ruyameysa sonuçta istiyorsa ki inanmak zorunda ki sne onun eşisin. teste inanmıyorsa kan testi yaptır ve sonucu almaya birlikte gidin bakalım o zaman ne yapacak :))

benım sevgililler günüm felak geçti eşimle şuanda küsüz canlar aman nez aman sevgililer gününde mutlu oldumkı

valla admal birbirimiz<e girdik birde tokatını yedım hediye yerıne oratda birsey yokken birbirimze girdik ceylancığım moralım çok bozuk anlıuyacağın

canım şimdi okudum çok üsüldümm çok kızdımm kocana sinirlerim bozuldu şimdi burdan sayardım ama yasak klava: nie yaptı bunu sana canım kıyamamm

olmas hg güzelim öslem cim günüm iyiydi tatlım işte idare ettik ama eşim üzgündü biraz kırmızılar gelince morali bozuldu onunda

kızlar benımkı az sonra gelır halı saha macı ayarlamıslar arkadaslarıyla ona gıdıcek sonra ben o gelene kadar burda olrum kımler durcak daha soyleyın bakalım yanlız bırakmayın benı 1 e 2ye kadar kımler durursositososito

canım 11-15 gun sonra idrarda çıkabılıyyorsa çatlamadan sonra belirtide olabılıra.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…