KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR SANIRIM HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİM
Cuma akşam dayanamayıp test yaptım hemen 2.çizgi çıktı ama çok silikti acaba yanlışlık mı var dedim? Sonra apar topar kan testi yaptırdım 59 çıktı ama laboratuvardaki dr büyük bi ihtimalle var ama birkaçgün sonra testi tekrarlayalım değerlerin katlayarak artmışsa vardır dedi. Sanırım geç döllenme olmuş ve daha çok küçük olduğu için böyle çıkmış olabilir dedi dr. KIZLAR YARDIM EDİN EMİN OLAMADI DR HAMİLEYİMDİR DE Mİ ? Normalde bu evet olumlu bi sonuç dedi ama
tebrik ederimhihoyyyt haftanın ilk güzel haberini de senden almış olduk...çok sevindim :sm_cool: stres yapma bence kesin hamilesin... hayırlıca kucağına alman dileğiylea.s.
günaydın herkese bu negüzel bir gün böle güzel haberlerle girdim güne hayırlısı ile inş devamı da gelir onancım tebrik ediyorum canım allah tamamına erdirsin imş canım
KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR SANIRIM HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİM
Cuma akşam dayanamayıp test yaptım hemen 2.çizgi çıktı ama çok silikti acaba yanlışlık mı var dedim? Sonra apar topar kan testi yaptırdım 59 çıktı ama laboratuvardaki dr büyük bi ihtimalle var ama birkaçgün sonra testi tekrarlayalım değerlerin katlayarak artmışsa vardır dedi. Sanırım geç döllenme olmuş ve daha çok küçük olduğu için böyle çıkmış olabilir dedi dr. KIZLAR YARDIM EDİN EMİN OLAMADI DR HAMİLEYİMDİR DE Mİ ? Normalde bu evet olumlu bi sonuç dedi ama
Tebrikler Onan, Allah hayırlısıyla kucağına da almayı nasip eder inş.
Benimde günüm geçti ne zaman test yapsam bilemiyorum, negatif çıkmasından korkuyorum...
günydın kızlarrr nasılsınız onancım tebrik ederim canım inş sağlıklı bi şekilde alırsın kucağına meleğinni günün geçmişmiydi bende bugün hastanaye gidicem inş görürrüz bebeşimicokacimcoook
Onancım tebrik ederim canım. Allah kucağınada almayı nasip etsinnn
inşallah güzellerim evet günüm 2 gün geçmişti, ama bu defa biraz beklicem derken dayanamayıp yaptım ikinci çizgi de çıktı ama çok silik ama inanılmaz bişeydi, ama o kadar çok belirtim vardı ki bu ayda olmadıysa artık hiç dinlemicem kendimi demiştim ama ALLAH ım duydu sesimi kızlar dua edin bide benim polikistik yapım var benim bile olduysa sizimn hayli olur hep olumlu düşünün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?