En erken hamilelik belirtileri

Canim benim hayirli olsun hamilesin iste daha ne istion Allahim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin cok sewindim cokkk

Perşembe gunu üçümüzde kan testıne gıdelimmmmm.en kesin çözüm.cıldırcam hamılemıyım dıe dusunmekten

Perşembe gunu üçümüzde kan testıne gıdelimmmmm.en kesin çözüm.cıldırcam hamılemıyım dıe dusunmekten
Valla al benden de o kadar. Başka hiçbir şey düşünemiyorum gün geçtikçe.ama bu böyle olmaz ki.inşallah vardır hamilelik ama kendi adıma konuşayım; bu kafayla benim çok zor.rahatlamam lazım!

Benim bata dokuz gün varken çok dilik çıkmaya başladı testler
Onceden anlasilabilecegini bilmiyodum bn test fln almadim umutlanmak istemiyorum anlamsz bi karin agrim var ama halbuki bu 2. Deneyişim henuz. Hedi bklm heyecanliyiz girlllz

Onceden anlasilabilecegini bilmiyodum bn test fln almadim umutlanmak istemiyorum anlamsz bi karin agrim var ama halbuki bu 2. Deneyişim henuz. Hedi bklm heyecanliyiz girlllz
Hadi inşallah
ben çarsamba gitcem persembe belli olur

Yarını beklıyorummmmm inşşş adet olmammmm test yapacam hemen :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…