Hadi hayırlısı bakalım canım biraz daha rahat olmamız lazım ki bebiş gelsin inşallah[/QUOTE]UOTE="htckmrc, post: 43402317, member: 631490"]Ben bu ay allah izin verirse tup bebege başlıyorum kizlar birazda stresim bu yüzden sanırım iki asilamadan sonra korkuyorum galiba
Tabi canım doktor bile dedi bana takma kafana die ama insanin eline olmuyo bazen ben iki aydır zayıflamaya odaklandim zaten hayırlısı deyip ama bu ay içimde değişik bi duygu var ama yine de hayırlısı artık üzülmeyeceğim hersey rabbimden doktora da gitmiyorum oluruna bıraktım artık
İnşallah canım ama elinde olmuyo insanın bazen[/QUOTE]Hadi hayırlısı bakalım canım biraz daha rahat olmamız lazım ki bebiş gelsin inşallah
Aminnnnnnnn canım fazla bi zaman kalmadı zaten gelsin bebişlerUmarim her ikimizinde umudumuz boşa çıkmaz. Hayırlı haberlere uyanırız inşallah
İnan anlıyorum seni ama ne yaparsak yapalım bizim dediğimiz değil rabbimin isteği zamanda oluyo olacak olan en güzeli hayırlısıİnşallah canım ama elinde olmuyo insanın bazen
Aminnnnnnnn canım fazla bi zaman kalmadı zaten gelsin bebişler
Bende aldım test cesaret edip yapamıyorum erken diye ben cumartesi sabah yapmayı düşünüyorum ama bilmiyorum sabah bi cesaret yapabilirim belki .....Sabah test yapabilirim cesaretimi toplarsamm, cumartesiyi beklesem daha kesin olacak gerçi amaaa
10 kaSım adet günüm canım. Clearblue dijital erken gebelik testi aldım. Dört gün önce kesin sonuç diyor. Bir hakkım var, çıkmazsa adeti beklicezCanım adetine kaç gün var ben beş gün önce yap ıştım
İlk idrarımla yapacam galiba dayanamıyorum.. Yaparsan hemen yaz olurmuuBende aldım test cesaret edip yapamıyorum erken diye ben cumartesi sabah yapmayı düşünüyorum ama bilmiyorum sabah bi cesaret yapabilirim belki .....
Belirtilerin varmiydi canim. Gözün aydin.. Birbirimizi tanimasakta özellikle çocuksuz olan anne adaylarina çok seviniyorum. Darisi Benimde başımaCanım en başta olan dört gün önce yaptım akşam üstü yaptım ilk idrara değil yani ertesi gün ilk idrarla bitane daha yaptım ama o daha belirsiz bi çizgi onun resmi yok ortada olan adetime 3 gün kala yaptım erken gebelik testi onuda akşam üstü yaptım
Benim iki sene olmadı canım geçtiğimiz ay kendimi adetime bir hafta kala hamile gibi hissettim kasıklarımda adet olacakmış gibi bir ağrı normalde hiç ağrım olmaz çünkü birde bel ağrısı oldu göğüslerim de şişlik hassasiyet ve acı vardı ben hamile kalıcağımı hiç düşünmedim ama hislerim kuvvetli inşallah darısı senin başına
Tamam canım sende yaz ayyyy ya yine çok heyacanlandimİlk idrarımla yapacam galiba dayanamıyorum.. Yaparsan hemen yaz olurmuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?