Canım nasılsın adet oldun muBuketcim insalh o umut benide bulur
Amin canım aminKizlar morelim çok bozuk etrafimda birsürü hamile var ve ben kendimi kötü hissediyorum allahim nolur sen ol dersen olur isteyen herkese ver ve aratma Yarabbim
Üzülme dicem ama insan üzülüyor istemeden de olsa inan anlıyorum seni ama hayirlisi istemek en iyisi benimde çevremde çok hamile var hemde istemeden oldu diyolar bide düşün yani sabır başka yapacak biseyimiz yok ...Kizlar morelim çok bozuk etrafimda birsürü hamile var ve ben kendimi kötü hissediyorum allahim nolur sen ol dersen olur isteyen herkese ver ve aratma Yarabbim
Canimsinn çok üzüldüm ama moralini sakın bozma ve mutlaka en az bir doktora daha görün.. Umarım herşey yolunda gider ve bebegini saglıkla kucagına alırsın2 senedir korunmadığım halde hamile kalmıyordum adetimde çok az geliyordu doktora gittim smear ve biopsi yaptı rağim ağzı kanseri başlangıcı dedi ve nasıl yıkıldığımı anlatamam ve şimdide 4 haftalık hamileyim ne yapıcam bilmiyorum
Başka iyi bir doktora daha mutlaka göster kendini ve vücut direncini yüksek tutacak şeyler mutlaka ye.. Moralinide bozma, Allahın izniyle ve iyi bir tedaviyle hiçbirşeyin kalmaz ama inan bana beslenme ve bol su içmek genital hastalıkların tedavisinde çok önemli.. Dikkate al derim canım..Amin canım nasıl olacak bilmiyorum doktor doğumdan sonraya erteleriz tedaviyi dedi 3 aylık olunca smear testi bir daha yaparız dedi ben acaba hamilelikle rahim kendini yenileyip bu hastalıktan kurtulur muyum
Öyle tabi ama iki gunde yakın cevremden iki hamilelik duyunca işte çok zor oluyo sabahtan beri agliyorum asla isyan etmiyorum ama insan cok üzülüyor işte anlatamıyorum duygularımi ama sizde yaşadığınız için anlarsınız[/QUOTE]QUOTE="htckmrc, post: 43379552, member: 631490"]Üzülme dicem ama insan üzülüyor istemeden de olsa inan anlıyorum seni ama hayirlisi istemek en iyisi benimde çevremde çok hamile var hemde istemeden oldu diyolar bide düşün yani sabır başka yapacak biseyimiz yok ...
Canim ya çok geçmiş olsun inşaallah Rabbim şifa versin sağlıklı sıhhatli kucağına almaya nasip etsin bebeğini...2 senedir korunmadığım halde hamile kalmıyordum adetimde çok az geliyordu doktora gittim smear ve biopsi yaptı rağim ağzı kanseri başlangıcı dedi ve nasıl yıkıldığımı anlatamam ve şimdide 4 haftalık hamileyim ne yapıcam bilmiyorum
İnan anlıyorum komşum yengem ve cok sevdiğim bi arkadaşım aynı zamanlarda hamile kaldı bi hamile haberi daha duymak.istemiyorum diyodum bi ara ama sonra düşündüm bu ben değilim dedim ne yani benim yok diye kimsenin olmasnmi diye düşünüp rahatlattim kendimi böyle düşünmeliyiz var bunda da bi Hayır dememiz lazım ...[/QUOTE]Öyle tabi ama iki gunde yakın cevremden iki hamilelik duyunca işte çok zor oluyo sabahtan beri agliyorum asla isyan etmiyorum ama insan cok üzülüyor işte anlatamıyorum duygularımi ama sizde yaşadığınız için anlarsınız
İnan anlıyorum komşum yengem ve cok sevdiğim bi arkadaşım aynı zamanlarda hamile kaldı bi hamile haberi daha duymak.istemiyorum diyodum bi ara ama sonra düşündüm bu ben değilim dedim ne yani benim yok diye kimsenin olmasnmi diye düşünüp rahatlattim kendimi böyle düşünmeliyiz var bunda da bi Hayır dememiz lazım ...
Öyle tabi ama iki gunde yakın cevremden iki hamilelik duyunca işte çok zor oluyo sabahtan beri agliyorum asla isyan etmiyorum ama insan cok üzülüyor işte anlatamıyorum duygularımi ama sizde yaşadığınız için anlarsınız[/QUOTE]QUOTE="htckmrc, post: 43379552, member: 631490"]Üzülme dicem ama insan üzülüyor istemeden de olsa inan anlıyorum seni ama hayirlisi istemek en iyisi benimde çevremde çok hamile var hemde istemeden oldu diyolar bide düşün yani sabır başka yapacak biseyimiz yok ...
Amin canım benim ya inan hepimiz aynı durumları yaşıyoruz inşallah tüm sorunların çözülür en kisa zamanda benimde bat 5 gün daha var heyacan stres merak insan deli oluyo yanihtckmrc Aminn canim çok tşk ederim.. Duygusal patlama yaşıyorum hem hamilelik beklentisinden ötürü hemde başka sorunlarr.. Umarım hayırlı haberlerle güler aglayan gözlerimiz
Benimkide ayin 10 unda. Hadii hayirlisi bakalimAmin canım benim ya inan hepimiz aynı durumları yaşıyoruz inşallah tüm sorunların çözülür en kisa zamanda benimde bat 5 gün daha var heyacan stres merak insan deli oluyo yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?