Cnm okuduklarımdan çok etkilendim, direncini tebrik ediyorum dilerim rabbimden gönlüne göre versin inş 3 basamaklı değerler seni yarın sevinçlere boğsun sonra gel onun nasıl bir duygu olduğunu bize anlat sonra tek tek bizlerde yaşayalım
Kızlar kan verirken hemşire hemogram da istedi gebeliğin yanında. 2 farklı test olunca daha geç açıklanıyor sonuçlar. hatta ertesi güne kalıyorinş akşama kadar açıklanır yaa yarın sabahı bekleyebilir miyim bilmiyorumm
canım inşallah güzel sonuç alacaksın ayrıca bu iyi bişi kan değerlerine de bakıcak demekkiAllahım sana kocaman kocaman sabır versin :) senin yerinde olsam walla akşamı edemezdim bugün :)
canım akşamı edemediğim gibi eğer bi de akşama açıklanmazsa yarın sabahı zor ederim :))
Kızlar bugünkü testimin resmini göstersem bana fikrinizi belirtebilir misin? bu teste göre kan değerim kötü gelmez değil mi?
Eki Görüntüle 743032 Eki Görüntüle 743033 Eki Görüntüle 743034
Kızlar bugünkü testimin resmini göstersem bana fikrinizi belirtebilir misin? bu teste göre kan değerim kötü gelmez değil mi?
inşallah akşam açıklanır canım sen de fazla beklemezsinben de bugün devam ediyorum çalışmalara umarım güzel haberler verebilirim size 13ünde de doktor randevum var bakalım
bence süper gidio ilerleme var diğer günlere göre göreceksin 3 basamaklı sonuçları inşallah canım
süper görünüyo canım...hadı hayırlısı bakalım
24 haziranda adetim olması gerekiyodu bende dayanamayıp saat 10 gibi test yaptım ama negatif morelim bozuldu ,kan tetine de cesaret edemiyorum ..... cuma günü tekrar test yapıcam hayırlısı bakalım kızlar
hamilesin dediklerinde şaşırmazsınnnnnn bikereKızlar bugünkü testimin resmini göstersem bana fikrinizi belirtebilir misin? bu teste göre kan değerim kötü gelmez değil mi?
canımm cok güzel bak iyi düşün sonucu iyi olacak inş darısı başımıza:)))
hamilesin dediklerinde şaşırmazsınnnnnn bikeredeğerin bence az 400 çıkacak
inşallah cnm sizlerin görüşünü almasam inanın kendimi yiyip bitireceği burada.. :)
kuzum inanırmısın sabah işe gelir gelmez acıyorum bişi yazdınız mı diye bende tık yok ama sizler kardeşim gibi oldunuz merak ediyorum cok.bide bizi bizden iyi anlayan yok sen içini ferah tut hersey güzel gidiyo bak:)
hamilesin dediklerinde şaşırmazsınnnnnn bikeredeğerin bence az 400 çıkacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?