• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken kacinci gunde test yapilmali

Nerdeyse tüm mesajları okudum yani :)
o kadar heyecanlı ilerlemiş ki konuşmalar, Allah'ım hissedilen her belirti yazılmış filan, çok tatlısınız kızlar inanın :)
hamile olan arkadaşlara ; Allah sağlıkla , sıhhatle bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip eylesin , sağlıklı , hayırlı birer evlat olsunlar inşaAllah size :)

ve andea ve emel , sizi özel takip ettim başta baya muhabbetiniz olduğu için ,

emelcim Allah dualarını kabul eylesin , Rabbim bebeğinin zamanını tayin etmiştir , sen çalışmalara devam , O nasip ettiyse olur biliyorsun , andea çok mutlu oldum inan , yani benimle bi yakınlığın yok belki ama sen hamile olabileceğini her belirtişinde ben heyecanlandım burda :D Allah mutlu etsin sizleri her daim :)
:16:

o kadar heyecanlı ilerlemiş ki konuşmalar, Allah'ım hissedilen her belirti yazılmış filan, çok tatlısınız kızlar inanın :)
hamile olan arkadaşlara ; Allah sağlıkla , sıhhatle bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip eylesin , sağlıklı , hayırlı birer evlat olsunlar inşaAllah size :)

emelcim Allah dualarını kabul eylesin , Rabbim bebeğinin zamanını tayin etmiştir , sen çalışmalara devam , O nasip ettiyse olur biliyorsun , andea çok mutlu oldum inan , yani benimle bi yakınlığın yok belki ama sen hamile olabileceğini her belirtişinde ben heyecanlandım burda :D Allah mutlu etsin sizleri her daim :)

canımm benim çok sağol, Allah hepimizi her daim mutlu etsin amin ;)

Ben de varım :(

kızlarrrrr günaydın :) ömrümüzden bir gün daha geçti gitti.. tatile de bir gün daha yaklaştım :) artıkkk gitmek istiyorummm çook sıkıldımm :)

Çok az kalmış canim güle güle git rahatla mis gibi bi tatil yap bakalım. Yalnizz bebisine de iyi bak teyzelerinin aklı kalmasın :9:

sağol cnm inşallahhh iyi bakarım bebişe ama yalnız o da önce bana kesesini göstermesi lazım yoksa iyi de bakamam kötü de bakamam :)

sağol cnm inşallahhh iyi bakarım bebişe ama yalnız o da önce bana kesesini göstermesi lazım yoksa iyi de bakamam kötü de bakamam :)

Annesi onu o kadar bekledi göstermez mi hiç kesesini de gostercek kalp atışlarını da duyurcak size sizi görünce heyecanlancak hızlı hızli atcak kallbiiiii:52:

Annesi onu o kadar bekledi göstermez mi hiç kesesini de gostercek kalp atışlarını da duyurcak size sizi görünce heyecanlancak hızlı hızli atcak kallbiiiii:52:

inşallahhh cnm benimm :) o günleri bir an önce görebilsek ne vardı keşke :)

andean cımmm nasıl mutlu oldum anlatamam ama burdaki herkes gibi ben de demiştim :D süper bi haber bu sen varya resmen bize umut oldun canım benim ;) inşallah darısı başımıza bütün arkadaşların :) bu arada benim de bat 12 Temmuz daha çok var :P

cnm çook teşekkür ederim.. dün gözümden kaçmış cevap verememişim sana :) darısı en kısa zamanda başınıza inşallahhh cnm :)

kızlarrrrr günaydın :) ömrümüzden bir gün daha geçti gitti.. tatile de bir gün daha yaklaştım :) artıkkk gitmek istiyorummm çook sıkıldımm :)

günaydın kızlaaar nasılsınız? ben de geldim buralardayım :) ohh verimli bir gece daha geçti :D asıl cuma günü çok önemli en yüksek olduğu zaman onu da iyi değerlendirirsem en mutlusu benim işte o zaman :P

inşallahhh cnm benimm :) o günleri bir an önce görebilsek ne vardı keşke :)

cnm çook teşekkür ederim.. dün gözümden kaçmış cevap verememişim sana :) darısı en kısa zamanda başınıza inşallahhh cnm :)

canım benim herşey çok güzel olacak bundan sonra artık rahatsın göbüşünde büyüyen bir bebiş var artık bundan sonra gerisi çorap söküğü gibi gelir :)) inşallah canım inşallah öyle olur dualarını eksik etme bizden ;) tatilini mutlu mesut yap ve en kısa zamanda aramıza dön güzel haberlerimizi seninle de paylaşmak isteriz ;)

bu arada andean cım bi sorum olacak sana :) hiç hissettin mi hamile olduğunu öğrenmeden önce :) burada belki temkinli yazıyorsundur içinden geçenleri merak ettim :)

günaydın kızlaaar nasılsınız? ben de geldim buralardayım :) ohh verimli bir gece daha geçti :D asıl cuma günü çok önemli en yüksek olduğu zaman onu da iyi değerlendirirsem en mutlusu benim işte o zaman :P

günaydın canım ben de cumartesi pazarı değerlendircem inş. gelsin sağlıklı bebişlerr:)))))

günaydın kızlar kaldı 8 gün kasıklarımda ara ara agrı var ve karnımda sıskinlık adetime 8 gun var ıdrar da cıkarmı kı? Ben dayanamıycam yıne

negatıf cıkarsa da gec dollenmedir dıye kandırıcam kendımi neyapıyım artık ama varsa da cıkar heralde sılıkte olsa

Back
X