- 9 Haziran 2013
- 682
- 14
- 318
Hadi inşallah canım, bende önumuzdekı haftayı beklıyorum test için, Silik çıkmasıda aslında belirti. inş güzel haberlerini alırız.
kizlar inanırmısınız sılık 2.cızgı cıkmasına ragmen hala beklemede olmak hıc bıtmeyecek bu beklemeler hıc bıtmesın ınsallah...
merhaba hanımlar ben biraz önce kırmızıları gördüm üzgünümgitti ümitler tam 9gün geçtikten sonra hayırlısı inşaallah bekleyen bütün hanımlara iyi şanslar
Arkadaşlar merhaba bu ay ilk defa denedik bebis icin ben biraz fazla heyecanlı ve sabirsizim. Adet gunume 4 gün var ama bende garip bi his var cok sabırsızlanıyorum. Eczaneden 3-5 liralık testlerden alıp yapsam doğru gösterir mi acaba deneyimleri olanlar yazabilir mi
meltemcim nerelerdeydın? Bugun mısafırim vardı gıremedim.inşallah ayın ilk hamişi olurum yarın kan inşallah iyi çıkar.
kayınvaldemdeydim canım ya....hadi inş güzel haberlerle gelirsin
günaydın kızlar nasılsınız? Bata kaldı 4 gün :) neslicimm çok sevindim inşallah kan sonucun çok iyi çıkar
Hanımlar nasılsınız? beykannesli çok sevindim cnm hadi hayırlısı bakalım :) adet günü bhcg 100 civarı olursa normal diyorlardı cnm ama herkeste aynı olmuyo bu. önemli olan değerinin 2 ye katlaması o da oalcak inşallah
günaydın canım benim birazdan gidicem sonucu almaya eve gelince mutlaka yazarım size inşallah bebişim tutunmuştur çok yüksek çıkar değerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?