canlarım nasılsınız? ben de kesenin büyümesi için neler yapılması gerekiyo onu araştırıyorum. sanırım bol bol su ve süt içmem gerekiyomuş. bundan sonra tek işim su ve süt içmek olacak artık :) kızlar bana çok dua edin 14 gün sonra doktora gittiğimde herşey normal olsun. daha kimseye söylemedik hala hamile olduğumu kayınvalidemler bilmiyo, arkadaşlarım hep hamilelik haberlerini veriyo. hatta gebelik testinde pozitif gören bütün sülalesine duyurmuş :) ama nedense ben kese olduğu halde duyuramıyorum kimseye

benim de içim içimi yiyo ben de hamişim demek için, en azından akrabalarıma, ama nedense içimden bi ses engel oluyor. doktor da kesen biraz küçük deyince beklemedeyim hala. değerim 3 günde 2760 sayı artmış. katlamalarım sağlıklı. ama kaç gündür az uyuyordum hatta çok ama çok az belki onun da etkisi vardır bebeğin gelişiminde.. artık düzenli uyuyup bol su ve süt içeceğim.. bi de bol bol dua edeceğim rabbim şu Ramazan-ı şerif in hürmetine yüzümüzü güldürsün diye. hepinizi seviyorum.. iyiyiz canım sen de iyisindir inşallah. andeancım canım fazla stres yapma bebeğini düşün hiç birşeyi düşünme akışına bırak kurma kafanda bebeğin çok sağlıklı herşey normal.