En erken ne zaman öğrendiniizz acil yardım

htnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2025
36
5
1
27
Hanımlar gebeliğinizi en erken ne zaman ve nasıl öğrendiniz ?
Paylaşırsanız bizim gibi acemiler için de (yeni evli) bilgi olmuş olurr 💐

İlkini adetten 6 gün sonra, ikinciyi adet günü.

Yumurtlamadan 10 gün sonra kanda negatifti 12 gün sonra idrarda silik çıktı 14 gün sonra yani regl günümde kanda pozitifti

adete 5 gün kala. Ovulasyon testi pik oldu. İdrar testi yaptım silik gördüm. Akşam kan testi 19.7 çıktı.

İlkini regle 5 gün kala diğerini regle 3 gün kala birini de regl gününde. Hepsinde de erken gebelik testi yapmıştım silik çıkmıştı ardından kan vermiştim ama belirtilerimden anlıyordum zaten. İlk ikisini kaybettim gebeliğin başlarındayken malesef ama şuan 3.gebeliğim☺️

İlkini regle 5 gün kala diğerini regle 3 gün kala birini de regl gününde. Hepsinde de erken gebelik testi yapmıştım silik çıkmıştı ardından kan vermiştim ama belirtilerimden anlıyordum zaten. İlk ikisini kaybettim gebeliğin başlarındayken malesef ama şuan 3.gebeliğim☺️
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Adete 6 gün kala hem kaset testte hem de erken gebelik testinde çıkmıştı

Adetime 3 gün kala (yumurtlama günümden sonraki 11.gün)

Merhaba. Ben hamileliğimi adet tarihimden 2 gün önce erken gebelik testiyle öğrendim. O kadar yeni yakalamıştım ki uzun süre stresle Beta HCG takibi yaptım. Şu an 20+6’dayız çok şükür ☺️

Adetime daha çok olmasına rağmen kasıklarımda ağri batma oluyordu belim ağrıyordu çok oturunca
Off öğretmeniiimm ❤️ bana o kadar umut oluyorsun kii 🥲 kasık ağrım hala devam ediyor geçen perşembe günü adet olacak gibi bir karın ağrısı yaşadım 4 gün var bata bekliyorum hâlâ 🥲 Türkçe öğretmeniyim ben de o yüzden direk öğretmeniiim diye hitap ettim 😂😂❤️

Oğlumda 7 gün kala az bi değerle kızımda 7 gün kala öğrendim 3 gün varken regl değer 115 di

Regle 5 gün kala erken gebelik testi ile öğrendim. Yumurtlama gününden itibaren aşırı bir göğüs hassasiyeti ve şişliği vardı

Back
X