Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adete 4-5 gün kala kaset testte öğrenmiştim benHanımlar gebeliğinizi en erken ne zaman ve nasıl öğrendiniz ?
Paylaşırsanız bizim gibi acemiler için de (yeni evli) bilgi olmuş olurr![]()
Adetten 3 gün önce kanda.Hanımlar gebeliğinizi en erken ne zaman ve nasıl öğrendiniz ?
İlkini regle 5 gün kala diğerini regle 3 gün kala birini de regl gününde. Hepsinde de erken gebelik testi yapmıştım silik çıkmıştı ardından kan vermiştim ama belirtilerimden anlıyordum zaten. İlk ikisini kaybettim gebeliğin başlarındayken malesef ama şuan 3.gebeliğimHanımlar gebeliğinizi en erken ne zaman ve nasıl öğrendiniz ?
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahİlkini regle 5 gün kala diğerini regle 3 gün kala birini de regl gününde. Hepsinde de erken gebelik testi yapmıştım silik çıkmıştı ardından kan vermiştim ama belirtilerimden anlıyordum zaten. İlk ikisini kaybettim gebeliğin başlarındayken malesef ama şuan 3.gebeliğim![]()
Belirteliriniz nelerdi nasıl öğrendinizAdetten 9 gün önce öğrendim
Adetime daha çok olmasına rağmen kasıklarımda ağri batma oluyordu belim ağrıyordu çok oturuncaBelirteliriniz nelerdi nasıl öğrendiniz
Adetime 3 gün kala (yumurtlama günümden sonraki 11.gün)Hanımlar gebeliğinizi en erken ne zaman ve nasıl öğrendiniz ?
Merhaba. Ben hamileliğimi adet tarihimden 2 gün önce erken gebelik testiyle öğrendim. O kadar yeni yakalamıştım ki uzun süre stresle Beta HCG takibi yaptım. Şu an 20+6’dayız çok şükürHanımlar gebeliğinizi en erken ne zaman ve nasıl öğrendiniz ?
Merhaba hangi ovülasyon ve idrar testi kullanmıştınız acabaadete 5 gün kala. Ovulasyon testi pik oldu. İdrar testi yaptım silik gördüm. Akşam kan testi 19.7 çıktı.
Off öğretmeniiimmAdetime daha çok olmasına rağmen kasıklarımda ağri batma oluyordu belim ağrıyordu çok oturunca
Regle 5 gün kala erken gebelik testi ile öğrendim. Yumurtlama gününden itibaren aşırı bir göğüs hassasiyeti ve şişliği vardıHanımlar gebeliğinizi en erken ne zaman ve nasıl öğrendiniz ?