En Eski Sevgili

sen de dalga geç üç beş gün sonra engelle gitsin. yemek falan ısmarlat o üzerine yattığı 110 liranın rövanşına

Zaten intikamlık bir durum kalmamış, ilahi adelet sizin intikamınızı sizin yerinize almış. Ki zamanında iyilik bile yapmışsınız ona sizi küçük duruma düşürmeye çalışırken ve siz de her şeyin bilincindeyken üstelik. O zamanlar bile iyilik yapmışken şimdi yıllar sonra zor durumda olan birine bir de ben vurayım diye icraate dökersiniz, kendi karmanızda negatifliklere sebebiyet verirsiniz sadece. Bence kurcalamayın, herkes hakettiğini yaşar deyip vicdan ve gönül rahatlığı ile yolunuza bakın.

Evli değilim o nerden çıktı 😂 bu kişi ile asla ne gönül anlamında ne sosyal olarak görüşmem zaten. Sadece söylediği sözlerin nasıl bir yara olduğunu bildin istedim onaya gerek kalmamış zaten Allah’a sonsuz güveniyorum inanıyorum sadece zamanını bekletiyor rabbim hemde tam zamanında yaşadım bunu. Aman çok büyük bişey değil ama insanın duygusal olarak bunlarıda yaşamaya ihtiyacı oluyor.

Selam kızlar. Benim ilk sevgilim; tam 14 yıl önceki sevgilim. Üniversitede arkadaşımın arkadaşıydı. Bi kaç arkadaşlar arası görüşme sonrası sevgili olmuştuk. Çok yakışıklıydı ve ilişkiler konusunda tecrübeliydi O kadar etkilenmiştimki ne yapacağımı, ne diyeceğimi bilmiyordum onunlayken. Aşırı heyecanlanıyordum. Konuşamıyordum bile yanında. Konu açmamın Sebebi şu; ailemin o zamanlar maddi durumu çok kötü babam iflas etmiş ben üniversite okuyorum başka şehirde sadece kredi bursum var elimde meteliğe kurşun sıkıyorum yani o derece. Buluşmaya giderken saçımı kendim maşa ile yaptım falan gittim bu beni görünce alaycı bir üslupla “bi kuaföre falan gitsen” gibi bişey söyledi. Ben o kadar üzüldüm ki. Adam resmen dalga geçiyordu. Ego kasıyordu benimle. Bi günde bana çok soğuksun duvar gibisin demişti sebep ise beni bırakıyordu arabadaydık yaklaştı öpecekti bende heyecanlandım arabadan indim. Bunları uzun süre unutamadım kimse ile çıkamadım. Dahası da var. Beni tanıştıran arkadaşım birgün geldi X in telefon faturası borcu varmış 600 tl parası yokmuş canı sıkkındı bende 90 tl verdim dedi. Bende üzüldüm aradım neden bana söylemedin dedim 110 tl ben yolladım teyzemin bana harçlık verdiği parayı salak gibi ona verdim. Adam geri ödemedi. Ödemediği gibi yeni kıyafetler almıştı o dönem. Aradan 14 yıl geçti bir daha hiç görüşmedik dün arkadaşım eklemiş konuşmuşlar beni sormuş. Tel no istemiş bende ver dedim. Konuştuk. Şimdi o iflas etmiş batmış. Diyorum ki İntikam mı alsam acaba. Daha önce hiç böyle bişey yapmadım. O dedikleri hissettirdikleri yanına kalmasın mı? Siz olsanız ne yaparsınız?
ne gerek var neyin intikamı 110 tl nin mi
kandırılmanın mı? kandırıldıysan büyüdün geçti gitti....öğrenmiş oldun
ben olsam işime bakarım bitti gitti

Selam kızlar. Benim ilk sevgilim; tam 14 yıl önceki sevgilim. Üniversitede arkadaşımın arkadaşıydı. Bi kaç arkadaşlar arası görüşme sonrası sevgili olmuştuk. Çok yakışıklıydı ve ilişkiler konusunda tecrübeliydi O kadar etkilenmiştimki ne yapacağımı, ne diyeceğimi bilmiyordum onunlayken. Aşırı heyecanlanıyordum. Konuşamıyordum bile yanında. Konu açmamın Sebebi şu; ailemin o zamanlar maddi durumu çok kötü babam iflas etmiş ben üniversite okuyorum başka şehirde sadece kredi bursum var elimde meteliğe kurşun sıkıyorum yani o derece. Buluşmaya giderken saçımı kendim maşa ile yaptım falan gittim bu beni görünce alaycı bir üslupla “bi kuaföre falan gitsen” gibi bişey söyledi. Ben o kadar üzüldüm ki. Adam resmen dalga geçiyordu. Ego kasıyordu benimle. Bi günde bana çok soğuksun duvar gibisin demişti sebep ise beni bırakıyordu arabadaydık yaklaştı öpecekti bende heyecanlandım arabadan indim. Bunları uzun süre unutamadım kimse ile çıkamadım. Dahası da var. Beni tanıştıran arkadaşım birgün geldi X in telefon faturası borcu varmış 600 tl parası yokmuş canı sıkkındı bende 90 tl verdim dedi. Bende üzüldüm aradım neden bana söylemedin dedim 110 tl ben yolladım teyzemin bana harçlık verdiği parayı salak gibi ona verdim. Adam geri ödemedi. Ödemediği gibi yeni kıyafetler almıştı o dönem. Aradan 14 yıl geçti bir daha hiç görüşmedik dün arkadaşım eklemiş konuşmuşlar beni sormuş. Tel no istemiş bende ver dedim. Konuştuk. Şimdi o iflas etmiş batmış. Diyorum ki İntikam mı alsam acaba. Daha önce hiç böyle bişey yapmadım. O dedikleri hissettirdikleri yanına kalmasın mı? Siz olsanız ne yaparsınız?

aklima 14 yil onceli ilk sevgilim geldi o da beni sen daha iyilerine layiksin klisesiyle g.t gibi birakmisti durup dururken benim ona ihtiyacım varken
Allah oyle buyuk ki basina gelmeyen kalmamis esiyle yasadiklari falan hayat benim yerime gayet guzel intikamini almis ben bosaninca resmen birlikte olmak istedi ben yuva yikan kadin degilim karakterim senden farkli dedim iste o bana muhtac oldu korkak herif bosanmaya bile gücü yoktu

bence salla gitsin intikam alayim dersen onunla ayni seviyeye iner tekrar karma borcu yaratirsin kendine ne gerek var

Belki öyle yapmasaydı daha zayıf biri olurdunuz. Hepsi ders. Saflık, aşırı duygusallık üzerinden atılması gereken bir kusur. Ama öyle ama böyle hepimiz bir şekilde güçleniyoruz.

Canım 4 saat soğuk bi kafede oturmuştuk sadece 2 çay içtik birini ben diğerini o 😂 6 tl ( altı lira) tuttu ve ben ödedim. Hiç yemeğe falan gitmedik. Bir kere arkadaşının arabası ile beni bıraktı benim öyle bir talebim olmadı ( akşam arkadaşlarla markete gitmiştik bizi gördü seni bırakayım dedi o şekilde) o zaman anlamadım ama adam yiyici bi tipmiş 🤷🏻‍♀️

Bir iki defa bulusmaya sen iliskimi diyorsun?

Intikam felan hikaye. Hayat Türk dizisi gibi degil. Adama halen ilgin var, kendince ürettigin bahane ise intikam. Ki sen adam ile aslinda iliski yasamak istiyorsun.

Bence hiç gerek yok böyle maceralara. Hepimiz genç ve cahilliklerimiz olmustur, ama adam bana tekin bir tip gelmedi. Ha ben yine sans vermek istiyorum diyorsan, git konus. Ancak kendine yalan söyleme. Intikam mintikam hikaye.

işin gücün mü yok sal gitsin.hem kendin etmiş kendin bulmuşsun ki yani kendi huyun suyun yüzünden kendi kendini o durumlara sokmuşsun adam ekstra bir şey yapmamış ki neyin intikamını alacaksın?

Bu mesajlaşma yürür gider, bence de bu adama ilginiz var, yoksa 14 yıl yani koca 14 yıl... hoşunuza bile girmiştir size ulaşmak istemesi

Siz arkadaşım eklemiş demiştiniz ama adam mesajında sizin onu eklediğinizi söylemiş. Ikisi arasında çok fark var.

Şimdiki aklı olsaydı 14yıl önceki yaptığı şeyi yapmazdı.
Zamanında alınmayan intikam , adaletli değildir.
Bence hiç konuşma sevgilim var kızıyo görüşmeyelim de geç

Dertsiz başa nasıl dert alınır isimli bir çalışma :D

Tabi bacım, git al intikamını güzelce... Eminim her şey çok güzel olacak, çok rahatlayacaksın.. Sakınkaçırma bu fırsatı pişman olursun.

Sonuçta 14 yıl önceki belayı tekrar başına sarma fırsatı her zaman gelmez ayağına...

sizin bu arkadasla bu eski sevgili bence ceteler,
o zamanlar sizden para kopartmislar, belki birlikte yemislerdir,

simdi de para kopartma derdinler gibi.
Siz de intikam ayagina kendinizi sacma bir seyin icine sokmak istiyorsunuz.

Ben senin yerinde olsaydım asla konuşmazdım..sana alayci vaziyette bir kuaföre mi gitsen diyenden ne bekliyorsun ki canim
Intikam demişsin bence hiç oralara girme çünkü onunla ayni seviyeye düşeceksin..boşver hanimlığınla ona en iyi intikami verirsin

Diyorum ki İntikam mı alsam acaba
İntikamınız alınmış sayılır yani bu kişi kınadığını yaşamış. Siz almasanız da olur ha ben olsam alırdım orası ayrı ama siz tatlış birisine benziyorsunuz boşverin hatta keşke hiç konuşmasaydınız ya da tek bir cevapla “kınadığını yaşamadan ölmezmiş insan yazıp” engelleseydiniz.

Adam iflas etmiş yaa
Gerek yok o yüzden
Adam köşeyi dönmüş olsa intikam al derdim:KK53:
En fazla şey diyebilirsin "X? Bu sen misin ya? Yıllar önce tipine aşık olduğum X? Neler yaşadın sen öyle, çökmüşsün. Saç sakal birbirine girmiş bi berbere mi gitsen? İnsanın kalbi yüzüne yansır derler ya öyle birşey olmuş. Bu arada iflas etmişsin duydum çok üzüldüm, kimin ahını aldın acaba:) neyse bu ara çok yoğunum uyumam lazım iyi geceler:)"

Back
X