- 28 Temmuz 2018
- 1.897
- 2.402
- 133
- Konu Sahibi Love_lover
sen de dalga geç üç beş gün sonra engelle gitsin. yemek falan ısmarlat o üzerine yattığı 110 liranın rövanşına
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne gerek var neyin intikamı 110 tl nin miSelam kızlar. Benim ilk sevgilim; tam 14 yıl önceki sevgilim. Üniversitede arkadaşımın arkadaşıydı. Bi kaç arkadaşlar arası görüşme sonrası sevgili olmuştuk. Çok yakışıklıydı ve ilişkiler konusunda tecrübeliydi O kadar etkilenmiştimki ne yapacağımı, ne diyeceğimi bilmiyordum onunlayken. Aşırı heyecanlanıyordum. Konuşamıyordum bile yanında. Konu açmamın Sebebi şu; ailemin o zamanlar maddi durumu çok kötü babam iflas etmiş ben üniversite okuyorum başka şehirde sadece kredi bursum var elimde meteliğe kurşun sıkıyorum yani o derece. Buluşmaya giderken saçımı kendim maşa ile yaptım falan gittim bu beni görünce alaycı bir üslupla “bi kuaföre falan gitsen” gibi bişey söyledi. Ben o kadar üzüldüm ki. Adam resmen dalga geçiyordu. Ego kasıyordu benimle. Bi günde bana çok soğuksun duvar gibisin demişti sebep ise beni bırakıyordu arabadaydık yaklaştı öpecekti bende heyecanlandım arabadan indim. Bunları uzun süre unutamadım kimse ile çıkamadım. Dahası da var. Beni tanıştıran arkadaşım birgün geldi X in telefon faturası borcu varmış 600 tl parası yokmuş canı sıkkındı bende 90 tl verdim dedi. Bende üzüldüm aradım neden bana söylemedin dedim 110 tl ben yolladım teyzemin bana harçlık verdiği parayı salak gibi ona verdim. Adam geri ödemedi. Ödemediği gibi yeni kıyafetler almıştı o dönem. Aradan 14 yıl geçti bir daha hiç görüşmedik dün arkadaşım eklemiş konuşmuşlar beni sormuş. Tel no istemiş bende ver dedim. Konuştuk. Şimdi o iflas etmiş batmış. Diyorum ki İntikam mı alsam acaba. Daha önce hiç böyle bişey yapmadım. O dedikleri hissettirdikleri yanına kalmasın mı? Siz olsanız ne yaparsınız?
Selam kızlar. Benim ilk sevgilim; tam 14 yıl önceki sevgilim. Üniversitede arkadaşımın arkadaşıydı. Bi kaç arkadaşlar arası görüşme sonrası sevgili olmuştuk. Çok yakışıklıydı ve ilişkiler konusunda tecrübeliydi O kadar etkilenmiştimki ne yapacağımı, ne diyeceğimi bilmiyordum onunlayken. Aşırı heyecanlanıyordum. Konuşamıyordum bile yanında. Konu açmamın Sebebi şu; ailemin o zamanlar maddi durumu çok kötü babam iflas etmiş ben üniversite okuyorum başka şehirde sadece kredi bursum var elimde meteliğe kurşun sıkıyorum yani o derece. Buluşmaya giderken saçımı kendim maşa ile yaptım falan gittim bu beni görünce alaycı bir üslupla “bi kuaföre falan gitsen” gibi bişey söyledi. Ben o kadar üzüldüm ki. Adam resmen dalga geçiyordu. Ego kasıyordu benimle. Bi günde bana çok soğuksun duvar gibisin demişti sebep ise beni bırakıyordu arabadaydık yaklaştı öpecekti bende heyecanlandım arabadan indim. Bunları uzun süre unutamadım kimse ile çıkamadım. Dahası da var. Beni tanıştıran arkadaşım birgün geldi X in telefon faturası borcu varmış 600 tl parası yokmuş canı sıkkındı bende 90 tl verdim dedi. Bende üzüldüm aradım neden bana söylemedin dedim 110 tl ben yolladım teyzemin bana harçlık verdiği parayı salak gibi ona verdim. Adam geri ödemedi. Ödemediği gibi yeni kıyafetler almıştı o dönem. Aradan 14 yıl geçti bir daha hiç görüşmedik dün arkadaşım eklemiş konuşmuşlar beni sormuş. Tel no istemiş bende ver dedim. Konuştuk. Şimdi o iflas etmiş batmış. Diyorum ki İntikam mı alsam acaba. Daha önce hiç böyle bişey yapmadım. O dedikleri hissettirdikleri yanına kalmasın mı? Siz olsanız ne yaparsınız?
Canım 4 saat soğuk bi kafede oturmuştuk sadece 2 çay içtik birini ben diğerini o6 tl ( altı lira) tuttu ve ben ödedim. Hiç yemeğe falan gitmedik. Bir kere arkadaşının arabası ile beni bıraktı benim öyle bir talebim olmadı ( akşam arkadaşlarla markete gitmiştik bizi gördü seni bırakayım dedi o şekilde) o zaman anlamadım ama adam yiyici bi tipmiş
![]()
Selam kızlar. Benim ilk sevgilim; tam 14 yıl önceki sevgilim. Üniversitede arkadaşımın arkadaşıydı. Bi kaç arkadaşlar arası görüşme sonrası sevgili olmuştuk. Çok yakışıklıydı ve ilişkiler konusunda tecrübeliydi O kadar etkilenmiştimki ne yapacağımı, ne diyeceğimi bilmiyordum onunlayken. Aşırı heyecanlanıyordum. Konuşamıyordum bile yanında. Konu açmamın Sebebi şu; ailemin o zamanlar maddi durumu çok kötü babam iflas etmiş ben üniversite okuyorum başka şehirde sadece kredi bursum var elimde meteliğe kurşun sıkıyorum yani o derece. Buluşmaya giderken saçımı kendim maşa ile yaptım falan gittim bu beni görünce alaycı bir üslupla “bi kuaföre falan gitsen” gibi bişey söyledi. Ben o kadar üzüldüm ki. Adam resmen dalga geçiyordu. Ego kasıyordu benimle. Bi günde bana çok soğuksun duvar gibisin demişti sebep ise beni bırakıyordu arabadaydık yaklaştı öpecekti bende heyecanlandım arabadan indim. Bunları uzun süre unutamadım kimse ile çıkamadım. Dahası da var. Beni tanıştıran arkadaşım birgün geldi X in telefon faturası borcu varmış 600 tl parası yokmuş canı sıkkındı bende 90 tl verdim dedi. Bende üzüldüm aradım neden bana söylemedin dedim 110 tl ben yolladım teyzemin bana harçlık verdiği parayı salak gibi ona verdim. Adam geri ödemedi. Ödemediği gibi yeni kıyafetler almıştı o dönem. Aradan 14 yıl geçti bir daha hiç görüşmedik dün arkadaşım eklemiş konuşmuşlar beni sormuş. Tel no istemiş bende ver dedim. Konuştuk. Şimdi o iflas etmiş batmış. Diyorum ki İntikam mı alsam acaba. Daha önce hiç böyle bişey yapmadım. O dedikleri hissettirdikleri yanına kalmasın mı? Siz olsanız ne yaparsınız?
Adamı sen bulup eklemişsin?Ya inanmıyorum ama hatta inanamıyorum ama bakın ne oldu. Ben ne desem nasıl desem diye düşünürken adam mesaj atmış gece.
İntikamınız alınmış sayılır yani bu kişi kınadığını yaşamış. Siz almasanız da olur ha ben olsam alırdım orası ayrı ama siz tatlış birisine benziyorsunuz boşverin hatta keşke hiç konuşmasaydınız ya da tek bir cevapla “kınadığını yaşamadan ölmezmiş insan yazıp” engelleseydiniz.Diyorum ki İntikam mı alsam acaba