- Emoji Skoru
- 24
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi enguzelkasim
Merhaba 2 haftadır yeni biriyle flört ediyoruz. İkimiz de aynı şehirdeyiz , bi arkadaş ortamında tanıştık. Kendisi 1 ay peşimden koştu. Ben de şans verdim. Her neyse ama biraz garip davranışlar gördüm. Öncelikle 2 kere buluştuk. İkisinde de kahve içtik. Yemeyecektim ama nezaketen bi aç mısın ya da starbucks tan kahve alırken (self servis) tatlı ister misn diye sormadı. Eski flörtlerim hep sorardı. Geçen hafta kuaföre gitti ertesi sabah bana sinirli bi mesaj atmış “dünya kadar para veriyoruz saçımı iğrenç kesmiş daha gitmem “ diye.. İkidebir ben sek erkeğim havasında. Geçen hafta da buluşacaktık babamla kavga ettim dedi sebep sordum “bana sormadan araba masrafları için birini bulmuş tanıdık var benim gidip ucuzunu bulmuşum “ demesi.. 2. Buluşmamızda baya sohbet ettik. Telefon faturası 360 tl imiş zeki adammış. Full babasına sövdü. Cahil adam işte deli ediyor beni bilmem ne. Sakallarına lazer epilasyon istediğini söyledi arkadaşı yaparım bedava demiş . “Oraya kadar git gel yakıt var” dedi (dediği yerde benim evimin orası) zaten ilk buluşmada arabayla evimden aldı. İkinci buluşmada ben metro ile onun oturduğu semtin oraya gittim beni metro ile aldı. Akşam 9 buçukta da metroya bıraktı arabası olmasına rağmen. Kendisi iyi bir şirkette çalışıyor. Ve 30 yaşında..