Flörtüm cimri mi?

Yaşını onbeş sanmadiysam ne olayım.Benim kızımın arkadaslari okul arkadaşlarının sohbeti bundan iyi kusuruma bakmayın

Heyecanmi yapıp saçmalıyor tarzımı böyle babası arabası saçı onu anlamadimda . Sıkıcı yani bana öyle geçti .Tabi belki daha hoş sohbetlerinizde olmuştur.Sek erkek ne .Onu anlamadim Onu niye söylüyor böyle kamyon arkası yazısı gibi .Alfa erkek beta erkek sek erkek hepside kamyon arkası yazı kafası gibi banal geliyor bana .Bak kimisi güzel sözler olabilirde neyse

Şimdi senin arkandan konuşur durur. Karı ağızlı.
Konuşsun babası hakkında konuşmuş Ben hafif kalırım
daha 2 haftadır görüştüğü birine ne diye babasıyla ilgili konuşur bir insan
2. buluşmada metrodan almak nedir?
bir de bu kahve kahve? gönderin gitsin bize de gelişmeleri yazın
gönderdim. Kem küm etti sebep sordu ama cevap vermedim

Heyecanmi yapıp saçmalıyor tarzımı böyle babası arabası saçı onu anlamadimda . Sıkıcı yani bana öyle geçti .Tabi belki daha hoş sohbetlerinizde olmuştur.Sek erkek ne .Onu anlamadim Onu niye söylüyor böyle kamyon arkası yazısı gibi .Alfa erkek beta erkek sek erkek hepside kamyon arkası yazı kafası gibi banal geliyor bana .Bak kimisi güzel sözler olabilirde neyse
İskele erkeği

Erkek kafasıyla illa onlar ödemek isteyecek . Yemek fiyatları da biliyorsunuz 2 kişilik . Yük olmamak için sanırım.

Hayır bölüşebilirsiniz uzun ilişkide zaten bu sorun olmaz. Flörtte hiç olmaz. Gördüğünüz gibi o erkek kafası da pek kalmadı. Biraz açık olun. Ben acıktım yemek yiyebileceğimiz bir yere gidelim demek çok NORMAL.

Erkek kafasıyla illa onlar ödemek isteyecek . Yemek fiyatları da biliyorsunuz 2 kişilik . Yük olmamak için sanırım.
sen bu kafada olursan sana da boyle adamlar gelir neden sasiriyorsun?
daha sen kendine bir bulusmada ismarlanacak iskenderi layik görmüyorsun, el adami niye görsün?

:)) koç'tan iyi koca olur valla, miyminti degil en azindan görev adami. yapilacak birsey varsa beklemez, yapar - ertelemez
Şaka yaptım kuzum .İnsanların karakterlerini burçlarla belirlemem zaten ben .Bence ne koçlar taş kafalı ne yengeçler sümsük ne balıklar aglak ne teraziler dengesiz ne aslanlar bencil ne boğalar hımbıl ne yaylar kaçık nede kovalar garip ne akrepler zehirli 🤣İnsanın o kadar çok katmanı varki matruşka bebekleri gibi .Çok iyi tanımadan aaa bilmemne burcu bu böyle böyle böyle olmuyor.O kadar basit değil o iş tabiki .Ben bit ikizlerden daha hızlı bir bogadan daha inatçı bir balıktan daha romantik bir aslandan daha bencil bir koctan daha iş bitirici bir akrepten daha zehirli de olabilirim .Burçtan bağımsız .Eğlence bunlar sadece bana göre.Yoksa dışardaki bize her toksik gelen insanı öyle etiketlersek oooo saçma oluyor o iş .

Bir baya saygısız babasına saygısı olmayan sana mı saygılı olacak.İkinci boykot edilen bir yerde nasıl rahatladım kahve içebiliyorsunuz
Çok keyif alarak içiyorum. Hatta yine içtim az önce. Boykot yapmıyorum yapmak zorunda değilim. Konu bu deği

Net cimri. Arabası olduğu halde akşamın bir vakti evinin ordan metroya bırakmak nedir. Üstelik sürekli para muhabbeti yapması daha beleşe nasıl getiririm çıkarlarına girmesi çoookkk itici

Cimri.
Sürekli para, gider muhabbeti yapacak kadar cimri, itici.
İki haftadır tanıdığı birine babasını kötüleyecek kadar da kalitesiz.
Daha da yazılır ama gerek yok.

Merhaba 2 haftadır yeni biriyle flört ediyoruz. İkimiz de aynı şehirdeyiz , bi arkadaş ortamında tanıştık. Kendisi 1 ay peşimden koştu. Ben de şans verdim. Her neyse ama biraz garip davranışlar gördüm. Öncelikle 2 kere buluştuk. İkisinde de kahve içtik. Yemeyecektim ama nezaketen bi aç mısın ya da starbucks tan kahve alırken (self servis) tatlı ister misn diye sormadı. Eski flörtlerim hep sorardı. Geçen hafta kuaföre gitti ertesi sabah bana sinirli bi mesaj atmış “dünya kadar para veriyoruz saçımı iğrenç kesmiş daha gitmem “ diye.. İkidebir ben sek erkeğim havasında. Geçen hafta da buluşacaktık babamla kavga ettim dedi sebep sordum “bana sormadan araba masrafları için birini bulmuş tanıdık var benim gidip ucuzunu bulmuşum “ demesi.. 2. Buluşmamızda baya sohbet ettik. Telefon faturası 360 tl imiş zeki adammış. Full babasına sövdü. Cahil adam işte deli ediyor beni bilmem ne. Sakallarına lazer epilasyon istediğini söyledi arkadaşı yaparım bedava demiş . “Oraya kadar git gel yakıt var” dedi (dediği yerde benim evimin orası) zaten ilk buluşmada arabayla evimden aldı. İkinci buluşmada ben metro ile onun oturduğu semtin oraya gittim beni metro ile aldı. Akşam 9 buçukta da metroya bıraktı arabası olmasına rağmen. Kendisi iyi bir şirkette çalışıyor. Ve 30 yaşında..
Benden sana arkadaş tavsiyesi hemen bırak. Cimri olduğu besbelli ayrıca babasına küfür eden sana neler demez. Bence bırak kimse değişmez

Kimse size birkaç kere yemek ısmarladı diye batmaz emin olun. Bir dahakine de siz ısmarlardınız uzun ilişkimde bile yemek yemeden dönerdik diyorsunuz cidden çok tuhaf. Siz böyle olursanız karşı taraf tabii ki bir şey yapmaz, biraz karşısınızdaki insanın sizin için bir şey yapmasına izin verin. Her şeyden evvel açsanız yiyin gerekirse kendiniz ödeyin kendinizin değerli olduğunu gösterin. Konuya gelince de daha ilk buluşmada bu kadar aile ve para muhabbeti yapan, küfür eden, arabası olup sizi bırakmayı teklif etmeyen kafa açan tipi şutlayın gitsin.

Merhaba 2 haftadır yeni biriyle flört ediyoruz. İkimiz de aynı şehirdeyiz , bi arkadaş ortamında tanıştık. Kendisi 1 ay peşimden koştu. Ben de şans verdim. Her neyse ama biraz garip davranışlar gördüm. Öncelikle 2 kere buluştuk. İkisinde de kahve içtik. Yemeyecektim ama nezaketen bi aç mısın ya da starbucks tan kahve alırken (self servis) tatlı ister misn diye sormadı. Eski flörtlerim hep sorardı. Geçen hafta kuaföre gitti ertesi sabah bana sinirli bi mesaj atmış “dünya kadar para veriyoruz saçımı iğrenç kesmiş daha gitmem “ diye.. İkidebir ben sek erkeğim havasında. Geçen hafta da buluşacaktık babamla kavga ettim dedi sebep sordum “bana sormadan araba masrafları için birini bulmuş tanıdık var benim gidip ucuzunu bulmuşum “ demesi.. 2. Buluşmamızda baya sohbet ettik. Telefon faturası 360 tl imiş zeki adammış. Full babasına sövdü. Cahil adam işte deli ediyor beni bilmem ne. Sakallarına lazer epilasyon istediğini söyledi arkadaşı yaparım bedava demiş . “Oraya kadar git gel yakıt var” dedi (dediği yerde benim evimin orası) zaten ilk buluşmada arabayla evimden aldı. İkinci buluşmada ben metro ile onun oturduğu semtin oraya gittim beni metro ile aldı. Akşam 9 buçukta da metroya bıraktı arabası olmasına rağmen. Kendisi iyi bir şirkette çalışıyor. Ve 30 yaşında..
Tabiki arkanıza bile bakmadan hızla kaçın.Gerçekten nasıl arayıp buluyorsunuz böyle seçkin şahsiyetleri anlamıyorum.Kendinize sorun ve cevaplayın bu kişiyle ömür geçer mi?Kaldı ki bu buzdağının görünen yüzü.

Back
X