Saç Bakım Ürünleri En etkili ve uzun giden Keratin bakımı ve saçı yumuşatmak/nemlendirmek için bakım ürünü?

problemlisac

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2016
19
1
1
35
Arkadaşlar herkese selam.

Şimdiye kadar bir sürü keratin bakımı yaptırdım ancak hepsinin etkisi en fazla 1 ayda geçiyor. En etkili ve sağlıklı keratim bakım ürünü nedir?

Bir de saçlarım birbirine çok dolanıyor ve kuru gibi, sert. Elimi arkaya doğru attığımda mutlaka saçlarıma takılıyor. Taradığımda kopuyor. Bu durum için önerebilceğiniz maskeler, setler veya kürler var mı?

Şimdiden çooook teşekkürler.

Canım önce siz düzleştirme ile keratin bakımını sanırım karıştırıyorsunuz. Bir ay giden düzleştirmedir. Keratin bakım deyınce zaten hepsi kımyasal içerıyor. Sadece bulabılırsenız doğal katkısız keratın yüklemenız lazım ki saça bakım onarım olsun.

Saçınızın zor taranması kuru sert olması ve kopması zaten keratin bakım dediğiniz düzleştirmenın saçınızı yıpratmasıdır. Bu durumda maske ve kremler asla işe yaramaz. Tek çözüm önce doğal katkısız keratin bakım yapın sonra krem ve maske ile saçı yumuşatın derim. Zaten ben de bu şekılde yanan yıpranan saçlarımı onardım ve şu anda eskı halıne çok yakın bir şekılde saçlarım toparladı.

yumurta ile yapılan kürlere bak onlar iyi geliyor işine yarayabilir bu arada saçının sağlıklı olması önemli çünkü çok yumuşayan saç da kırılma ve dökülmeye eğilimli oluyor

yumurta ile yapılan kürlere bak onlar iyi geliyor işine yarayabilir bu arada saçının sağlıklı olması önemli çünkü çok yumuşayan saç da kırılma ve dökülmeye eğilimli oluyor
Canım yumurta maskesi saçı yumuşatır parlatır ama onarmaz. yıkanınca da o parlaklık ve yumuşaklık da zamanla gider. Oysa katkısız keratın yüklemesi saçta ebedi onarım yapıyor asla çıkmıyor.

hımm bilgilendirdiğin için sağol canım ben onarır sanıyordum

Canım zaten onarsaydı o kadar çok meşhur olurdu ki, çünkü saçı boyalı olup yıpranmayan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…