En favori zl sznz?

valla bu aralar "yorgunum çünkü, yaşıyorum..." diyorum.
Gerçekten sağlık sorunları, oydubuydu, ev işi, iş, dersler, sınavlar,... çok yoruldum

deme sırrını dostuna

oda söyler dostuna

sonra saman sürerler postuna.......

Sevilmek umuduyla sevmek insanidir. Fakat sevmek için sevmek, meleklere özgüdür.

Alphonse de Lamartin

"Başkası düştü mü "çürük tahtaya basmasaydı" deriz.Kendimiz düşünce,bastığımız tahtanın çürük olmasından şikayet ederiz.
Cenab Şahabettin

........Verilmesi en kolay şey nasihat,alınması en güç şey ibrettir.
Droz

"istediğini söyleyen,istemediğini işitir..."

İyi bir kadın erkeği etkiler,
Zeki bir kadın onda ilgi uyandırır,
Güzel bir kadın büyüler,
Anlayışlı bir kadın ise ona sahip olur...

ıkiyüzlüleri artık sever oldum. Çünkü yaşadıkça yirmi yüzlü insanlar görmeye başladım M. akif

bir insan baştan gülücek sonra dan olmuyor hiç bir şey buda benim tecrübelerim le söylediyim bir sözdür hep:çok üzgünüm:

Büyük randevu...Bilsem nerede,saat kaçta?
Tabutumun tahtası,bilsem hangi ağaçta?
Necip Fazıl...

Bugün duydum bu sözü çok etkiledi beni...

Son düzenleme:
bir haberin birini üzeceğini biliyorsan, sen sus başkaları söylesin

Konuşabileceğin bir insanla isen sustuğun taktirde bir insan kaybetmiş olursun. Konuşmaman gereken biri ile olduğun zaman konuşursan bir söz kaybetmiş olursun. Filozof, bir insanı, bir sözü bile kaybetmeyendir. Konfiçyüs

aslında her lafa vericek cevabım var ama bir lafa bakarım laf mı diye birde söylene bakarım adam mı diye......beni çekemeyen anten taksın delikafadulden

ış göremeyen adama tembel denmez, tembel o adamdır ki iş görmeye zorlansa elinden bir şey gelir. Sokrates

bütün renkler aynı hızla kirleniyordu; birinciliği beyaza verdiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…