En favori zl sznz?

Hiç kimseye değerinden fazla kıymet verme ya onu kaybedersin ya da kendini mahvedersin.

Eğitim ana kucağında başlar; her söylenilen kelime çocuğun kişiliğine konan bir tuğladır...

Yeteri kadar AZ, azdıracak ÇOK'tan hayırlıdır..

"Bil ki; Başkasından sana LAF GETıREN, Senden de başkasına LAF GÖTÜRÜR."

"Yanılgı insanlar içindir; ancak silginiz kaleminizden önce bitiyorsa, fazlaca yanlış yapıyorsunuz demektir."

"Bu zamanda az dostun olsun, daha iyi. Herkesle uzaktan hoş beş edip geçmeli. Can gözünü açınca görüyor ki insan. En büyük düşmanıymış en çok güvendiği..."

"Kırılmış bir bardaktan etrafa saçılmış cam parçasıysam, üstüme basmaya çalışanların ayağını kanatmak zorundayım.."

"Yumuşak başlı isem kim demiş uysal koyunum,Kesilir belki fakat,çekmeye gelmez boynum."

"Gözler dudaklardan önce tebessüm ederse o sevgiden şüphe edilmez."

"ınsan vardır farkedilmez süsünden.Kimi farksızdr koyun sürüsündn.Her gördüğn şekle aman kapılma.ınsan bellli olmaz görüntüsünden"

"Dün Tarih Oldu , Yarın Sır.. Bugün Kıymetimi Bil ! Belki Yarın Yokumdur Kim Bilir..."

"benim hakkımda ne düşünüyorsan ALLAH sana bin katını versin"

"Baktığını değil ,bakışını düzelt.yoksa düzgün göremezsin.!!"

"Kimine göre adamız, kimine göre yalanız. Hepiniz rahat olun biz adamına göre muamele yaparız...."

"ÇAMUR MU SÜRMEK ıSTıYORSUN BıRıNıN DUYGULARINA..ÖNCE SENıN ELLERıN KıRLENECEK.."

"esKiden Toz KondurmadıkLarım,, şimdi Kirden qözükemez oLmuş.."

"Geride bıraktıklarım hesap sormaya kalkmasın bana ... Farkında olduğum için var oldunuz , vazgeçtiğim için bugün yoksunuz !!!"

"Sus qönLüm seni senDen Daha iyi biLen Rabbinin hükmü vuku BuLuncaya kaDar sus!! "

"Her insan yavrusunu kendin gibi sanma...Unutma beyaz gülün bile siyah gölgesi vardır !!"

"Birlikte Yaşayabileceğin Biriyle Değil, Onsuz Yaşayamayacağın Biriyle Ol. Gelip Boşluk Dolduranlardan Değil, Gittiğinde Yeri Dolmayanlardan Olsun..."

"Küçükken annemden öğrenmiştim , yerde ekmek görünce yükseğe kuşlar yer derdi...
Ben sevdiklerimi hep yüksekte tuttum...hiç sesleri yok acaba kuşlarmı yedi...?..........."

"Ne fark ederki kör insan için elmasda bir camda ! sana bakan bir kör ise sakın kendini camdan sanma...!..."

"ahmaklar akıllılardan pek az şey öğrenirler;ama akıllılar ahmaklardan çok şey öğrenirler"

"yediklerimiz değil, hazmettiklerimiz bizi güçlü yapar..."

"Yeminine bakıp insana inanma; insana bakıp yeminine inan. Çok yalan söyleyenin ettiği yemin de çok olur"

"Çoban çevirir ise sürüyü ters yöne,topal koyun geçmez mi hiç en öne.(M.Akif Ersoy)"

"Sakın kendisine verdiğin kıymeti sana vermeyenle,arkadaş olma. Hz. Muhammed (s.a.v)"

"ayakkabının kalleşi ayağa arkadan vurur"

"Başkası düştü mü “çürük tahtaya basmasaydı” deriz.Kendimiz düşünce,bastığımız tahtanın çürük olmasından şikayet ederiz"

"Karşınızdakini dinliyor musunuz, yoksa konuşmak için sıra mı bekliyorsunuz?"

"Pencerenizin camı kirliyse dışarı çıkıp manzarayı parlatmanız boşunadır."

"Dostluk, mantar yemeği gibidir. Zehirli veya zehirsiz olup olmadığı ancak yendikten sonra belli olur."

"Allahım, beni dostlarıma karşı koru, kendimi düşmanlarıma karşı korurum,"

"Başkasından övgü bekleyenler, mutluluklarını başkalarının elinde bırakmış zavallılardır"

"Açık kalpli, mert düşman, içinden pazarlıklı dosttan iyidir."

"Doğru söz söyleyenin delili kuvvetli olur."

"Birini taklit etmek, onu övmenin en samimi şeklidir."

Son düzenleme:
ınsan gözdür, görüştür, gerisi ettir. ınsanın gözü neyi görüyorsa, değeri o kadardır.

bu gün okuduğum bi söz ve çok beğendim

"Seni, gerçeğe kör etmek için önüne serilen Dünyadır ."

"Bir sevgiyi anlamak ; bir yaşam harcamaktır. Harcayacaksın...Nasıl geçer bilmem"

"Öyle Horozlar Vardır ki Güneş Sadece Onlar Öttükleri ıçin Doğuyor Sanırlar !"

"Yeni bulduğun arkadaşları kaleme,eskileri silgiye vurma.
Kalemin ucu kalbine batarsa,silginin yumuşak şevkatine muhtaç olursun."

"Her kadın hayatının bir böLümünü budist oLarak yaşar...çünkü mutLaka bir öküze tapmışLığı vardır..."

:roflol:

Dünya insanların ihtiyaçlarını karşılayabilir, ama ihtiraslarını asla...

Toplumu uçuruma sürükleyen hoşgörüdür...

Bana okuduğum kitapların en güzelinin hangisi olduğunu sorarsanız, Söyleyeyim: ANNEM’dir.

ben ıslandım kurum da bu huy sana huy değilsempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…