En favori zl sznz?

Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte ışığı ve de gelecek treni görür

aliıntıdır....

Son düzenleme:
keser döner sap döner gün gelir hesap döner........

Dar yerden çıkanlar,geniş yerlere sığamazlar.:80: İçi kof çok insancık var çokkk...:89:

Aşırı kalabalık tavuk kümesi ,normalinden az yumurta üretir

yavuz hırsız ev sahibini bastırır...................

Hiç bir acı sonsuza kadar sürmez...

Son bikaç aydır bende eşimle en ufak tartışmamız meydana gelecek gibi olsa veya kızdırsa beni en son bunu söylerim oda anlar hem güler hemde tartışmaya devam etmez.
''Gözlerime bahk''

ev işlerini genelde gözümde çok büyütürüm ve kendimi motive etmek için hep bu kelimeyi söylerim.başlamak bitirmenin yarısıdır.kim demişse yalan demiş,başlayınca akşama anca bitiyooooo.

Bir uygarlığın seviyesini ölçmek isterseniz, derhal kadının hayat şartlarına bakınız!

Çocukken her aksam yatmadan önce Tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı'nın çalısma tarzının bu olmadıgını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her aksam yatmadan önce Tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim. AL CAPONE.

nasıl yaniii
hem özlü söz bunun neresinde?

Son düzenleme:
Zihin fukara olunca, fikir ukala olur

nasıl yaniii
hem özlü söz bunun neresinde?

biraz düşünsene

yani bazı şeylere sahip olmak için kendinin belli başlı çabaları olması lazım durduğun yerde oturup Allaha el açıp armut piş ağzıma düş beklersen avucunu yalarsın demek bu yani üfff özlü söz yaz bide açıklama yap bravo yani

anlamlı bi söz... ben gerçekten beğendim bu sözü...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…