Gebeliğe Hazırlık En gec gebelik testi ne zaman sonuc verir

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

denizmasali

Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2020
12
2
6
30
Gebelik testi en geç kaçıncı haftaya kadar kesin belli olur yani yüzde yüz sonuç idrar testi yaptığımda kaçıncı hafta da öğrenirim iş nedeni ile kan testi veremedim hala eğer hamileysem 5 hafta 4 günlük olması gerekiyor fakat negatif cıktı 2 kez yaptim

Gebelik testi en geç kaçıncı haftaya kadar kesin belli olur yani yüzde yüz sonuç idrar testi yaptığımda kaçıncı hafta da öğrenirim iş nedeni ile kan testi veremedim hala eğer hamileysem 5 hafta 4 günlük olması gerekiyor fakat negatif cıktı 2 kez yaptim
Ben adetime 1 hafta kala yaptırdım negatifti adetimden 6 gün sonra pozitif çıktı

Adetiniz geceli kaç gun olmuştu yani önceki adetinizle ne kadar süre vardı hatırlıyor musunuz acaba benim 39 oldu endişeleniyorum testlerde negatif çıkıyor
35 günden sonra çıkması gerekiyor benimkinde de 40 da çıktı adetin ilk gününden hesaplayınca şimdi en son ne zaman test yaptın

bugün çatlatma iğnesi olalı 12. günüm ve erken gebelik testim negatif çıktı. bu şekilde olup sonra pozitife dönen var mı? adetime 3 gün var ama adet belirtileri de başladı sarı renkte de akıntım var

O aradaki 13 günlük dönemde hiç test yapmadınız mı peki?
Hayır yapmadım ben hamile olduğumu düşünmüyodum emindim kendimden değilim diye hatta hamile olduğumu öürenmeden 1 gün önce hepatit B aşısı oldum o kadar güveniyodum ama ertesi gün kardeşim zorla yaptırdı hissetti her halde bi baktık pozitif

Hayır yapmadım ben hamile olduğumu düşünmüyodum emindim kendimden değilim diye hatta hamile olduğumu öürenmeden 1 gün önce hepatit B aşısı oldum o kadar güveniyodum ama ertesi gün kardeşim zorla yaptırdı hissetti her halde bi baktık pozitif
Hayırlı olsun :) belirtileriniz oldu mu, evetse nelerdi

Hayırlı olsun :) belirtileriniz oldu mu, evetse nelerdi
Yoktu işte ben daha önce de bi gebelik yaşadım düştü tabi onda çok vardı belirtiler bunda tek belirtim göğüslerim şişti o da adet olunca da oluyo bende kesin ondan dedim

İşte sıkıntı orda bilmiyorum..çünkü en son reglim 3 4 gün erken geldi yani 23.günde geldi. Normalde ortalama 26 27 günde bir oluyorum artı eksi oluyor tabii
Bence biraz daha beklemelisin belirtilerin neler

Şimdiye pozitif çıkması gerekirdi. Regl olmadınız mı hala?

Back
X