En gerçekten daha gerçek ama hepimizin aklına bile gelmeyen ÖLÜM!!!

Kardesimi kaybedeli 5 yil oldu. Olecegi gunun sabahi cok buyuk tartistik, kahvaltisini bogazina dizdim denilebilir. Yemeden masadan kalkti. Onun iyiligini istedigimdendi dediklerim ama hic onu tam anlamiyla anlamaya da calismadim. Psikolojik sorunlari vardi agir depresyondaydi. Bencildim, kendimi dusunuyordum, okulumu tezimi onunla ugrasmaktan kendime vakit ayiramadigimi soyluyordum. Aksamina komaya girdi, 7 gun hic uyanmadi, yatti kendinden habersiz. Sonra da vefat etti. Buyuk pismanliklarim var. Vicdan azabim buyuk. Olene kadar da surecek. Iyi anlayisli bir abla olamadim cunku. Keskelerim o kadar cok ki. Ama biliyorum ki hicbir seyi degistiremem. Olan oldu. Biliyorum ama hic azalmadi acim, vicdan azabim. Allah annenize rahmet eylesin. Olum cok yakin. Yasamaya devam ediyor insan, bu da doganin kanunu. Bilmem ki yasamak denirse iste...

Ölüm herkese var,tek annelere degil ki.
Vakitsiz vefat eden siz de olabilirdiniz.
"Bir gun ölürse" diye haketmeyen insanlara saygi gostetmemiz gerektigine inanmiyorum ben,keske sizi yasarken yetim birakmasaydi...
Sizin icin zordur anliyorum ama ölüm allahin emri, alismaya çalışmalisiniz.
Eger sizi rahatlatacaksa anisina Mevlüt falan okutun. Ya da bir terapiye gidin,konusmak - uygun sekilde yonlendirilmek belki size iyi gelir.
Tekrar basiniz sagolsun

Bende ikiay önce babamı kaybettim seni çok iyi anlıyorum ateş düştüğü yeri yakar ne olursa olsun ana baba... ben o telefonu aldğım günü hiç unutmuyorum o yol git git bitmedi ömrümden ömür gitti acıdan ama ölüm allahın emri allah mekanlarını cennet etsin onu en iyi şekilde hatırla an 🙏

Back
X