Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim, fakat ben evde yapılacak gebelik testlerinden hangisinin daha iyi olduğunu merak ediyorum.Kan verme fikri ?
Awox da iyi laboquick de balım bende hiç yalancı pozitif vermedi öyle yorumlar da çok azTeşekkür ederim, fakat ben evde yapılacak gebelik testlerinden hangisinin daha iyi olduğunu merak ediyorum.
Teşekkür ederim inşallah, pozitif miydi senin?Awox da iyi laboquick de balım bende hiç yalancı pozitif vermedi öyle yorumlar da çok azsenin kararın ben Awox aldım bu ay inşallah uğurlu gelir
İkisi de iyi ama tercihen awox diyorum ben :)Arkadaşlar selam, internetten toplu bir test alayım dedim de awox mu yoksa laboquick mi daha iyi? Ya da farklı bir test öneriniz varsa o da olur.
Hayır henüz pozitif olmadı ama adete 10 gün var belki bu ay olurTeşekkür ederim inşallah, pozitif miydi senin?![]()
Ay hadi inşallahHayır henüz pozitif olmadı ama adete 10 gün var belki bu ay olur![]()
Awox alayım kafam rahat olsun o zaman ya teşekkürlerİkisi de iyi ama tercihen awox diyorum ben :)
Ikiside güzelArkadaşlar selam, internetten toplu bir test alayım dedim de awox mu yoksa laboquick mi daha iyi? Ya da farklı bir test öneriniz varsa o da olur.
Teşekkür ederimIkiside güzel
Rica ederim bende hep trendyoldan alıyorum Awok bu 3 alışım 7 li 4 lü alıyorum genelde uyguna geliyor eczaneler baya pahalıTeşekkür ederim
Ben 5li buldum, bizim burada eczanede awox ya da laboquick olduğunu bile sanmıyorum, sağlık ocağı da haftada 1 kan alıyor sonucu da anca 5 iş günü sonra. o yüzden evde hazır dursun istedim bu ay olmasa sonraki ay işe yararRica ederim bende hep trendyoldan alıyorum Awok bu 3 alışım 7 li 4 lü alıyorum genelde uyguna geliyor eczaneler baya pahalı
Aynen öyle ben kaset test albi buldum aldım hemen oda güvenilirBen 5li buldum, bizim burada eczanede awox ya da laboquick olduğunu bile sanmıyorum, sağlık ocağı da haftada 1 kan alıyor sonucu da anca 5 iş günü sonra. o yüzden evde hazır dursun istedim bu ay olmasa sonraki ay işe yarar![]()