AwoxKızlar en güvenli gebelik testi hangisi kaset olarak
Prodoctor yaptım ama emin değilimValla artı Med den uzak dur özellikle benim adedtim 9 gün gecikti iki tane artimed yaptım pozitif ikide Kaset test yaptım negatif çıktı üç gün önce kan verdim negatif çıktı hala bi sonuca ulaşamadım gecikmem devam ediyor.benim bildiğim en iyilerden prodoctor erken gebelik testi ve awox iyi diyorlar
Ben de bebeğimi prodoctor ile çok çok silikken öğrenmiştim. Pembe alt tonlu mu çıkan çizgi, yoksa gri tonlu. Gri tonluysa kuruma çizgisi de olabilir diyorlar. İnşallah gönlünüze göre olurProdoctor yaptım ama emin değilim
Pembe tam olarak ama buraya yükleyince rengi farklı görünüyorBen de bebeğimi prodoctor ile çok çok silikken öğrenmiştim. Pembe alt tonlu mu çıkan çizgi, yoksa gri tonlu. Gri tonluysa kuruma çizgisi de olabilir diyorlar. İnşallah gönlünüze göre olur
Bakın bu şekilde var mı sizceBen de bebeğimi prodoctor ile çok çok silikken öğrenmiştim. Pembe alt tonlu mu çıkan çizgi, yoksa gri tonlu. Gri tonluysa kuruma çizgisi de olabilir diyorlar. İnşallah gönlünüze göre olur
Bariz var, isterseniz kan verin. Sabredebilirseniz koyulaşma bekleyin. Hayırlı olsunBakın bu şekilde var mı sizce
Adetimin geçmesini bekliyorum perşembe günü vericem inşallah vardır yaBariz var, isterseniz kan verin. Sabredebilirseniz koyulaşma bekleyin. Hayırlı olsun
Adetimin geçmesini bekliyorum perşembe günü vericem inşallah vardır ya
Aiiiyy mükemmel kan verdiniz miEki Görüntüle 3626214
Bu da benim regle 3 kala başlayan, 10 günlük sürecim. İnşallah sağlıkla gelirler
Evet ilk en silik testi 13 ile öğrendim. Biraz sabretmek en güzeliAiiiyy mükemmel kan verdiniz mi
3. Sıradaki testi kaçıncı günde yaptınızEvet ilk en silik testi 13 ile öğrendim. Biraz sabretmek en güzeli
Gecikmemin 4. Günü olmalı3. Sıradaki testi kaçıncı günde yaptınız
Hım valla ben hiç denemedim onu duyduklarima göre iyi diyenler baya vardı ondan yazdım bendeProdoctor yaptım ama emin değilim
Var gibi gözüküyor canım hadi hayırlısıProdoctor yaptım ama emin değilim
İnşallah canım sağolVar gibi gözüküyor canım hadi hayırlısıduyumlarima göre iyi markaymis
Valla artı Med den uzak dur özellikle benim adedtim 9 gün gecikti iki tane artimed yaptım pozitif ikide Kaset test yaptım negatif çıktı üç gün önce kan verdim negatif çıktı hala bi sonuca ulaşamadım gecikmem devam ediyor.benim bildiğim en iyilerden prodoctor erken gebelik testi ve awox iyi diyorlar
Albi bugün yaptım ve pozitif gördüm sonucun 10.7 o kadar hasas bir testmisKızlar en güvenli gebelik testi hangisi kaset olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?