• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Güzel En Örnek En Gıptayla Baktığınız Çift?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ne yalan söylüyeyim şu anda öyle gıpta ile baktığım bir çift yok etrafımda..
Çok önceden vardı.
Çok çok samimi bir arkadaşım ve sevgilisi..:1hug:
Hayatımda gördüğüm birbirini en güzel tamamlayan,en çok yakışan,en çok sevişen insancıklarıydı...:asigim:
Ama,artık uzun zamandır ayrılar maalesef,nazar mı değdi bilmem...
Kendileri bilir..:delphin:

Herkesin ilişkisi kendine en güzel ilişki olarak görünür.Benimki de öyle :asigim:

Benım yok nedense dusundum de... CADIARZU
Aslında bu kotu bırsey gercekten...
:1no2:

Ben bu konuda mütevazi olamayacağım :dilcikar:
Ben ve eşim :nazar:

ya belinaycım dogrusunu söylemek gerekirse sizin ilişkiniz cok etkiloyo beni.ya öle bi anlatıyosunki ona karsı sevgini,ben okurken içim kıpır kıpır oluyo aşkım depreşiyo:asigim:
bide evlilik ilişkisini ben pek bilmiyorum ama ondada öledir eminim,insanlarla ilşkisini sevdiğim laale ablam var.çok açık sözlü,saygılı ve mesafeli.hep onun gibi olmak isterdim...:hooray:

ya belinaycım dogrusunu söylemek gerekirse sizin ilişkiniz cok etkiloyo beni.ya öle bi anlatıyosunki ona karsı sevgini,ben okurken içim kıpır kıpır oluyo aşkım depreşiyo:asigim:
bide evlilik ilişkisini ben pek bilmiyorum ama ondada öledir eminim,insanlarla ilşkisini sevdiğim laale ablam var.çok açık sözlü,saygılı ve mesafeli.hep onun gibi olmak isterdim...:hooray:

:1shok::utangac:

oyyy canm benimmm çok teşekkür ediyorummm aşkım büyük ömrüm büyük olduğu içinnn büyük anlatıyorummm çok seviyorum ve hissettiklerimi hep paylaşıyorumm içim neyse dışımda öyle işteee:asigim: laleye gelince bende onu seviyorum herşeyde bir yorumu var bildiği şeyler var yardımcı olmaya çalışması bi abla şefkatinde ve ben onun hakkında bişey duyduğumda ( açmak istemiyorum o konuyu) çoook üzüldüm inanamadım şok oldummm çünkü bende ona gıbdayla bakıyordum...

ben ve eşiiimm

onu seviyorumm....sevildiğimi çoook iyi biliyorum

:1shok::utangac:

oyyy canm benimmm çok teşekkür ediyorummm aşkım büyük ömrüm büyük olduğu içinnn büyük anlatıyorummm çok seviyorum ve hissettiklerimi hep paylaşıyorumm içim neyse dışımda öyle işteee:asigim: laleye gelince bende onu seviyorum herşeyde bir yorumu var bildiği şeyler var yardımcı olmaya çalışması bi abla şefkatinde ve ben onun hakkında bişey duyduğumda ( açmak istemiyorum o konuyu) çoook üzüldüm inanamadım şok oldummm çünkü bende ona gıbdayla bakıyordum...

cnm ben o konuyu bilmyrm ama seninde laale ablanında konulara yaptığı yorumlar görüşleriniz insanlara bakışınız ilşkileriniz beni cok etkiliyo hoşuma gidiyo...aaa merak ettim şimdi ne duydugunu?????

yaa evet klale evlıydı ve suan bekar yazıyor boşandımı kı eger oyleyse çok uzulurum

sea çok teşekkür ediyorum bitanmmmmm

sibelcimmm turgay eniştemsiz sen yapamazsınkii zatennnnnnn :):)

Kuzenim Ve Eniştem..

Eniştem il dışında çalışmak zorunda kuzenimse işi gereği izmirde olması gerek.. O kadar özveri ve aşk varki aralarında.. Gıpta etmemek mümkün değil.. :nazar:

Burda ise..
Başta sen ve ufuk un.. Ayşem ve badem gözlüsü.. Handan Ve enişte bey :lepi:

Kuzenim Ve Eniştem..

Eniştem il dışında çalışmak zorunda kuzenimse işi gereği izmirde olması gerek.. O kadar özveri ve aşk varki aralarında.. Gıpta etmemek mümkün değil.. :nazar:

Burda ise..
Başta sen ve ufuk un.. Ayşem ve badem gözlüsü.. Handan Ve enişte bey :lepi:
:utangac:
ooyyy oyyyy oyyyy yesin belinayın seniiii emiiiiii

örnek aldığım bir çift var
teyzemin oğlu ve gelini
imreniyorum ve hep dua ediyorum RABBİM nazardan korusun diye
neden örnek aldığımı merak ediyosan
4 çoçukları var ve sanırım 18 senelik evliler .
inanın görseniz yeni sevgili sanırsınız hep aşkım bebeğim diye hitap ederler birbirlerine
hiç birilerinin yanında kırmazlar birbirlerini
inanç konusundada uyumlular ,ne gıybet huyları var nede kimseye bi zararları
heleki anneliğine imreniyorum 4 çocuk var ama
her evladının her isteğini ayrı ayrı yapar
kahvaltılarında bile hangisi nasıl istiyorsa kişiye özel tabak hazırlar
ev işlerini tam tekmil yapar ve yetiştirir
ama bunlardan zevk duyar mecburiyetten diilde severek yapar
buna karşılık çocukları şımarık vs diil
aksine
okadar terbiyeli okadar edepliki maşallh
derslerinde acayip başarılılar hatta ilk iki kızı sınıf altadılar düşünün zekayı
4 çocukla eşinide ihmal etmez onunda hoş tutar
maşallah diyelim
biz bi çocukla baş edemezken :1shok:

ama bizide es geçmeyeyim canımın içi ve beni çevremde örnek gösterildiğimide biliyorumkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Vallaha benim öyle imrenerek baktigim bir cift yok...:delphin:

Bir evin icinde ne olur ne biter kimse bilemez:delphin:...disardan öyle mutlu gördügmüz ciftlerin 4 duvar ardinda neler yasadigni sadece onlar bilir....beraberlikleri hic saymiyorum..cünkü adi üstünde beraberlik...ancak ve ancak ayni cati altinda oldugmuz vakit anliyoruz anyayi konyayi...:delphin:

Ben cok gercekci bakiyorum olaylara galiba.....belkide o yüzden göremiyorum bazi seyleri..cok mutluyum esimle hersey dört dörtlük diyen bir kadina bile nedense inanasim gelmiyor...benneyaptımki

Bir evin icinde ne olur ne biter kimse bilemez:delphin:...disardan öyle mutlu gördügmüz ciftlerin 4 duvar ardinda neler yasadigni sadece onlar bilir....beraberlikleri hic saymiyorum..cünkü adi üstünde beraberlik...ancak ve ancak ayni cati altinda oldugmuz vakit anliyoruz anyayi konyayi...:delphin:

Ben cok gercekci bakiyorum olaylara galiba.....belkide o yüzden göremiyorum bazi seyleri..cok mutluyum esimle hersey dört dörtlük diyen bir kadina bile nedense inanasim gelmiyor...benneyaptımki
hay ağzına sağlık gülsümcüm, aynısını düşündüm inan

bir evin içinde ne yaşanıyor kimse bilemez, hiç bir evlilik de öyle çok mükemmel değildir heralde, 2 insan bir arada yaşıyor mutlaka ufak da olsa sorunlar vardır
hele bu site için kimseye yorum yapamam, burda anlatılanlarla ne kadar bilebiliriz ki bir evliliğin nasıl olduğunu

sitede tanıdığım kadarıyla bhk:::::çünkü aşıklar birbirlerine saygı ve sevgi eksik değil evlerinde tanığım kadar

su yorumun altina imzami atmamam imkansiz.

herkes sevdigiyle mutludur. ama hickimse 4-4 luk degildir. gercekci olalim.ufak tefekde olsa sorunlar oluyor.

ben cevremde oyle birilerini tanimiyorum.
allahima sukur esimle mutluyuz:nazar:ama ornek cift oldugumuzu soyliyemiyeceigim .

ancak eslerden birine birsey olur yuzustu birakip gitmez diger es ha ben o zaman derimki bunlar gercek askla sevgiyle baglilar birbirlerine.

diger turlu herkes evinde mutlu.:teytey:benim dusuncelerim boyle.

Evet hanımlar çevrenizde ve bu sitede en beğendiğiniz çift en gıbdayla baktığınız nazar değmesinden korktuğunuz çiftleri yazalımmı sebepleriyle birlikte???a.s.:enbuyukkk:

annemlerin alt komşusu orhan amca ve zeliha teyze...
son derece uyumlu bir çift,inanın gıptayla bakıyorum onlara...
eşine yardım eder fikirlerine saygı duyar,karı koca hep birbirlerinin arkasındalar...
rabbim mutluluklarını bozmasın inşallah...:nazar:

Back
X