En Güzel En Örnek En Gıptayla Baktığınız Çift?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Vallaha benim öyle imrenerek baktigim bir cift yok...:delphin:

Bir evin icinde ne olur ne biter kimse bilemez:delphin:...disardan öyle mutlu gördügmüz ciftlerin 4 duvar ardinda neler yasadigni sadece onlar bilir....beraberlikleri hic saymiyorum..cünkü adi üstünde beraberlik...ancak ve ancak ayni cati altinda oldugmuz vakit anliyoruz anyayi konyayi...:delphin:

Ben cok gercekci bakiyorum olaylara galiba.....belkide o yüzden göremiyorum bazi seyleri..cok mutluyum esimle hersey dört dörtlük diyen bir kadina bile nedense inanasim gelmiyor...benneyaptımki

tabikide kimsenin evli,liği dört dörtlük olamaz bende inanmam
benim örnek gösterdiğim çifttede öyle maddi sorunlar var ama ben bundan bahsetmiyorum uyumdan düznden disiplinden
özellikle anneliğini örnek alıyorum:utangac:
eşine saygısını sevgisini
ve onlar bizim sürekli görüştüğümüz bi çift

bizim içinde örnek gözterildiğimizi söyledim bizde dörtdörtlük diiliz ama
bazı konularda örnek gösteriliyoruz özellikle kayınvaldem taarfından başkalarına
bunu kendiside söylüyo
yanlış analaşılmasın övmek diil amacım ama sevgi saygı olan heryerde uyum bağlılık vardır
ne yazıkki günümüzde öyle eski insanalrımız gibi uzun süreli evlilikler olmadığı için evlilikler cabuk sonlandığı için
göze çarpan dört dörtlük olmasada dört üçlük evlilikler var görüyorummkaydirigubbakcemile3
ALLAH nazardan korusun

Son düzenleme:
:nazar::nazar::nazar:

Ben ilk olarak kendim ve eşim diyorum.
Hem 15 seneye, onca zorluğa, onca karşı çıkmaya ve maddi zorluklara rağmen hala birbirimizi ilk günkü gibi sevdiğimiz ve kıskandığımız için. Benim şahsen gözüm ondan başkasını görmez, ve onunda bana söylediği beni hala ilk günkü gibi sevdiği ve gözünden sakındığı.
Açıkcası o kadar çekemeyen ve aramızın bozulmasını isteyen kişi var ki , özellikle de kadınlar. Ama inşallah Allah onları emellerine ulaştırmayacak, ve oğlumun annesi babası ayrı büyümesine ve de birbirimizi kaybetmemimize izin vermeyecek.
Allah bütün seven çiftleri birbirine bağışlasın....

benim en çok beyendiklerim belinay merve vee sevgilisiii gerçekden çok hoşlarr ve biri var adını bilmiyorum ufukk sevgiliisnn adı bide o:):)

benim en çok beyendiklerim belinay merve vee sevgilisiii gerçekden çok hoşlarr ve biri var adını bilmiyorum ufukk sevgiliisnn adı bide o:):)

:asigim::sm_cool: oyyyy çok teşekkür ederimmmm duyguuummm Şeniz​

her ilişkide sorun vardır tabi...
dört dörtlük mü diye sorulmadgı için soru o ayrı bi konu tabi.
ben en en çok gıpta ile baktığım çift gelinim belinayyyy :)))) diyorummm...
vee ben ve sevgilim tabiki :asigim: (yazmasam içimde kalırdı ) :roflol:
çünkü herkesin ilişkisi en güzel olanıdır kendine göre...
:nazar: :nazar: :nazar:

her ilişkide sorun vardır tabi...
dört dörtlük mü diye sorulmadgı için soru o ayrı bi konu tabi.
ben en en çok gıpta ile baktığım çift gelinim belinayyyy :)))) diyorummm...
vee ben ve sevgilim tabiki :asigim: (yazmasam içimde kalırdı ) :roflol:
çünkü herkesin ilişkisi en güzel olanıdır kendine göre...
:nazar: :nazar: :nazar:

görümceciğimm yesin senii gelinin:içelim: çok teşekkür ederimmm görümceciğimma.s.

belinay mervenın ılıskısı gecen zamana ragmen hala heyecanını korudugu ıcın ornek bır cıft
bırde komsumuzun 12yıllık evlılıgıne ımrenıyorum
aralarındakı saygı ve sevgıyı yıllar gecsede hala kaybetmemısler
onların ılıskısıde dort dortlukmudur tabıkı degıldır
ama ılıskılerde bazı degerlerı yıllar gecsede kaybetmeyen kısıler benım gozumde ornek cıfttır

ben kimseye imrenerek bakmıyorum artık...
eskiden bakardım ama baktığım çiftlerin ne hale geldiğini gördüm...
kimsenin kendi içini bilemem...
herkes kendi şartlarıyla ve koşullarıyla yaşayıp kabul ettiği için ilişkiyi bir başkası için çok güzel giden ilişki benim için hiç bir şey ifade etmeyebilir...
o yüzden yok...

herkesin mükemmeli,güzeli,yaşam tarzı farklıdır..bana mükemmel gelen başkasına gelmeyebilir...çevremde böyle bi çift yok....harikayız bilmemneyiz diyene de inanmam ...ne harikayız diyenleri gün geçtikçe halini görebiliyoruz..evlilik çok zor bi müessese...

ne evlilikte ne de diğer kurum ve ilişkilerde , ne de kişilerde mükemmellik yoktur bence ve aranmamalıdır...bu sebeple "kimseye özenmeyin ve kimseye de bahane bulup yermeyin" düsturuna yakınım ben...herkesin, her ilişkinin "en iyisi" kendi şartları içinde değerlendirilir diye düşünüorum...

:nazar: annem ve babam en çok imrendiğim çift (her ilişkide sorunlar vardır muhakak) ama yerimseniben
çünkü birbirlerinin yalnışlarını öyle güzel örtüyor
çünkü birbirlerinin eksiklerini tamamlıyorlar
çünkü 21 yıldır bir kere bile yanımda tartışmadılar
çünkü birbirlerini alttan almasını biliyorlar
çünkü birbirlerine saygıları hala var,
çünkü birbirlerini hala çok seviyorlar

ben yinede maşşallah diyeyim de nazara gelmesinler :nazar:

umarım hepimiz öyle güzel birliktelik ve evlilkler yaşarız :asigim:

hiç yok imrenerek baktığım
ne kendi ilişkim ne çevremde nede bu sitede :delphin:

allegria nın ilişkisini cok begenirdim.
Söylücek cok söz var ama yetmezdi...

Onlarada nazar değdi galiba....
Bizleride hiç ziyaret etmiyor pis karısenağlamakaydirigubbakcemile:mymeka:
Gelsin bi kırcma bi yerlerini:dilcikar:

tekrar teşekkür ederim kızlar herbirinize teker teker yorumlarınızı düünceleriniz yazdığınız için...

Belinay doğruyu söyle allasen, ilişkine kaç kişi imrenerek bakıyor diye merak ettin dimi ondan açtın bu konuyu :jeyyar:

valla hiç te öyle gıpta ettiğim bir çift yok, olamaz da.

Vallaha benim öyle imrenerek baktigim bir cift yok...:delphin:

Bir evin icinde ne olur ne biter kimse bilemez:delphin:...disardan öyle mutlu gördügmüz ciftlerin 4 duvar ardinda neler yasadigni sadece onlar bilir....beraberlikleri hic saymiyorum..cünkü adi üstünde beraberlik...ancak ve ancak ayni cati altinda oldugmuz vakit anliyoruz anyayi konyayi...:delphin:

Ben cok gercekci bakiyorum olaylara galiba.....belkide o yüzden göremiyorum bazi seyleri..cok mutluyum esimle hersey dört dörtlük diyen bir kadina bile nedense inanasim gelmiyor...benneyaptımki

kesinlikle katiliyorum gulsum bacim kaydirigubbakcemile5

kendimizi görüyorum .........

sebep...ben eşittir o

o yoksa bende yokum o varsa bende varım

Back
X