en güzel gelinlik yarışması ???

julia__

kocaman kocaman gülüşlerim var benim
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2010
36.141
160
423
merhabaaa kk nın güzel hatunları :16::16:

sizlere yeni bir yarışma önereceğim bu ne yaaa kk ya biraz hareket lazım bu sıralar fazla durgunuz kızlar bişiyler yapmanın tam da vaktiii bence :32::32:

diorum ki kızlar evli bayab kk da çok fazlaaa yarışmak isteyen olursaaaa bi yarışma başlatalım ve gelinlikleri yarıştıralım katılım olursa yönetimden de izin alıp yarışmayı başlatalım diorum ne dersiniz :69::69: fotolar da yüzler kapalı olabilir :16:

fikirlerinizi bekliorum kızlar

kızlar gelinlik yarışması için izin çıktı yarışmaya katılmak isteyn özel msj yolu ile bana net çekilmiş gelinlikli birer fotosunu yollayabilir

kurallar ;

fotograflar kesinlikle net çekilmiş olmalı

fotolların son gönderim tarihi 16 nisan cumartesi saat 5 tir cumartesi akşamı oylamaya açılacaktır

saç makyaj ve gelinlikler bir bütün olarak değerlendirilecektir

yarışma en az 5 kişiden en çok 10 kişiden oluşacaktr

herkese başarılar diliorum kızlar fotolarınızı bekliorum

en önemli kurallardan biri de yüzler kapanmayacak

Son düzenleme:
kızlar yorum yapan yok mu :26:

yarışma yapılırsa ben varım:) detayları özelden mesaj atarsanız sevinirim. :kkk:

kızlar yarışmaya talep yok mu hiç :44::44:

çok iyi ama sanırım yarışmalar için öncelikle izin almak lazım.
Eğer olursa oylamaya haberim olsun :61:

Ben daha gelinliğimi almadım ama düğünden sonra paylaşırım fotoları...O zamana kadar da burada paylaşılanlardan fikir alırım hem..Bence güzel fikir:3:

eğer gelinlik yarışması olursa bende varım..

anladığım kadarıyla yarışmaya katılmak isteyen arkadaşlar var katılmak isteyen arkadaşlar var o halde bi kaç gün sora belli sayı olursa yönetimden izin alalım :16::16:

Back
X