en güzel günüm berbat olcak lütfen fikirlerinizi paylaşın

heliconia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2011
504
1
46
Manisa
..........................................................................................................................

Son düzenleme:
son paragrafında kararını vermişsin, arkadaşlık önemlidir ama zarar vermediği sürece üzerinde mesajlarla da baskı kurmaya çalışmış, bence arkadaşlarının hepsini çağırmalısın çağırmazsan onun ekürisi gibi olursun hiç dert etme sen

Canım benim sıkma bu kadar canını ben olsam ki bu doğru olandır demiyorum doğumgünümde böyle plan yapmaz kimseyi üzmez kendimi yiyip bitirmezdim.. Sein ne kadar üzüldüğününn farkındayım sakın yanlış anlama ama keşke benimde tek derdim bu olsa :)):ssz::ssz:

Canım benim sıkma bu kadar canını ben olsam ki bu doğru olandır demiyorum doğumgünümde böyle plan yapmaz kimseyi üzmez kendimi yiyip bitirmezdim.. Sein ne kadar üzüldüğününn farkındayım sakın yanlış anlama ama keşke benimde tek derdim bu olsa :)):ssz::ssz:

aklımdan geçmiyor değil haklısınız çok büyük bir dert de değil :)

Doğum günü partinizi siz mi ayarlıyorsunuz,hiç ayarlama yapmasaydınız onlar bir kutlama yapardı zaten sizinde böyle bir derdiniz olmazdı..neyse oru bu değil..
siz doğum gününüze istediğiniz çağırabilirsiniz,ayrıca o kızları çağırmazsanız zaten bir daha sizinle konuşmayacaklar taraf tutmuş olacaksınız,herkese çağırın gelen gelir tavır alıp giden de kendi bilir..çünkü tarışma sizin dışınızda olmuş,sizi ilgilendirmez..

Herkesi çağır. O gün gelene kadar da çağırmadım dersin. Orada karşılaşınca barışırlar zaten.

Back
X