Saç Rengi ve Saç Boyama En güzel kızıl ve turuncuları paylaşalım..

senin istediğin renk turunculuğu daha ağır basan bir kızıl
bakır kor kızılı daha kırmızıya dönük bir renk
garnier bakır alevine ne dersin ?

garnier bakır alevi böyle duruyor

Turuncumsu, bakır kızılımsı renklere bayıldımmm.. Gerçekten harika! Kınayla elde edeceğimi bilsem yapıcam. Saçlarıma kına vurdugumda turuncumsu tutuyor ( doğal rengine) ama bunlar gibi güzel olur mu bilmiyorum.. İnsanın boyayası geliyor :)

Evvet budur ))) Bunu çok beğendim
İlk boyadığımda tutmaz sanırım daha sonrra oturur rengi :) ama çok hoşmuş çok beğendim inşallah yakışır banada sağolun

bakır kor kızıl sanırım daha çok böyle tutuyor

Eki Görüntüle 269774

:26:

İşte istediğim renk :97:
Saç şekli de aynı benimkiyle
şuan akmış bi lacivert var saçımda patlıcan moruna yakın oldu aktıkça
Açıcı kullanmaktan korkmasam hiç durmam açtırıp yaparım
Aslında tatilde ailemin yanına farklı bi saç rengiyle gitsem hiç de fena olmazdı

Son düzenleme:
ooofss aslında koyu bi renge boyasam bile aka aka turuncumsu bişey olur sanırsam
loreal bakır kor kızıl da aklım kaldı ama garnier bakır alevide çok hoşmuş.Aktıkça daha hoş görüntüsü olan kızıl turuncumsu bi renk istiyorum ama bu gidişle 2 rengide deneyeceğim sanırım çünkü ne istediğimi tam bende bilmiyorumm

akşam televizyonda bir dizi de farkettim gülçin santırcıoğlu'nu
güzel bir bakır rengi olmuş saçları bembeyaz tenine de yakışmış

Eklentiler

• $3557249224_3f695c5168.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 180
Son düzenleme:
saclarınızı hangı markaya boyadınız paylasırsanız sevınırım numarası ıle tabıı

merhabalar saçımı kızıla boyatmaya karar verdim.saç modelim önü uzun arkası kısa ve koyu kestane.beyaz tenliyim(pembe:)saçlarım bu sıralar çok dökülüyor açtırmak istemiyorum.daha önce hiç saçımı boyatmadım ve saçlarım dahada yıpranır mı die korkuyorum.bioblas yada bitkisel şampuanlar kızılı hemen akıtır mı?saçımın dökülmesini durdurmam gerek.bide resimdeki bu tonu hangi boyayla elde ederim açtırmadan tutar mı?

kızıl zaten her türlü çabuk akar. resimdeki saçı istersen palette 6.888 sonbahar kızılı yap. ben kestane saçımın üstüne yapmıştım aynen böyle oldu.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…