Saç Rengi ve Saç Boyama En güzel kızıl ve turuncuları paylaşalım..

Ben bu kıza çok yakıştırıyorum. Normalde kız kumral ama kızılı çok iyi taşıyor.

Bu rengi elde etmeye çalışıyorum. Saçları bu renk olan var mı?

orası öle ama esmerlerde yine hiç olmuoo

bide kızıl hem cesaret meselesi hemde tarz

bende düşünemiyorum zaten bir sarışıın kızıl olması pek mümkün bişi diil sanırım

Bence sarışınlara daha çok yakışıyor. Sarışınlar genelde beyaz tenli, renkli gözlü ve açık renk kaşlı oldukları için iyi taşıyorlar kızılı...

Bence sarışınlara daha çok yakışıyor. Sarışınlar genelde beyaz tenli, renkli gözlü ve açık renk kaşlı oldukları için iyi taşıyorlar kızılı...

evet belki sarışınlarda ii duruodur ama ben ve tanıdıgım sarısınlarun tamamı sacını kızıla ceviremezzz

dedim ya bence tarz meselesi bemcee

evet belki sarışınlarda ii duruodur ama ben ve tanıdıgım sarısınlarun tamamı sacını kızıla ceviremezzz

dedim ya bence tarz meselesi bemcee

Sarışından kastın doğal olmayan sarışınlarsa evet onlar çekinirler kızıla boyamaya, çünkü kızıldan sarıya dönmek çok zor... Ve sarışınların bir çoğu da o kadar uğraş verip açtırdıkları saçlarına kıyamazlar.

bende röfleli bi sarışınım canım

Evet eşimede derim ben her 4.5 cm inde 200 tl yatıo nasıl kıılıpta kestirilsin

ya Slania sana bisey sorcam sac renklerinden baya anlıyorsun.)

Sence bu sac rengi nasıl elde edilir? bakırlıkta war karemellikte ama nasıl olcak.s

Eki Görüntüle 230727

Canımm açık renkleri hiç denemedim ben... Kesin bir şey diyemem ama bal köpüğüne benziyor sanki. Açık bal kumral da olabilir.

Exicolor 8.73 Açık Bal Kumral

Exicolor 9.73 Açık Bal Sarısı

Aslında bu formda biri boyamıs ya bal kumrala cok hos olmus ona boyasam diye düsündüm saclarımda acık kumral direk tutar dimi?

Aslında bu formda biri boyamıs ya bal kumrala cok hos olmus ona boyasam diye düsündüm saclarımda acık kumral direk tutar dimi?

Aynen benim de oradan geldi aklıma. Senin aradığın renk onun bir iki ton açığı, o yüzden bunları önerdim sana. Açık kumrala tutar, hatta benim önerdiklerim de tutar.

bu renk acaba sarımsı açık buğday tenli birinde nasıl durur?

Benim ten rengimin biraz koyusundan bahsediyorsun. Ben kendime yakıştırıyorsam eğer sana da yakışır. Gözlerin ne renk? Kaşların nasıl, gür mü seyrek mi?

Tamam canım saol yarın arayıp bulcam bu exicoloru olmadı sacımın bir kısmında denerim begenirsem her tarafını boyarım

RÉCITAL PRÉFÉRENCE
8.34 FLORANSA KOYU SARI DORE BAKIR rengine bayıldım...
Kapak hali iyi ama gerçekte nasıl tutar?
Saçlarım sarı ve beyaz tenliyim...

Benim ten rengimin biraz koyusundan bahsediyorsun. Ben kendime yakıştırıyorsam eğer sana da yakışır. Gözlerin ne renk? Kaşların nasıl, gür mü seyrek mi?

canım benim kaşlarım kumral ve seyrek...bu renk acaba çabuk akıyor mu? bir de hangi boyayla tutar acaba? şu an saçlarım kumral-bakır gibi

RÉCITAL PRÉFÉRENCE
8.34 FLORANSA KOYU SARI DORE BAKIR rengine bayıldım...
Kapak hali iyi ama gerçekte nasıl tutar?
Saçlarım sarı ve beyaz tenliyim...

canım ben boyamıştım, konusu var ekledim oraya fotoğrafları. benim zeminim boyamadan önce bal köpüğü-karamel gibiydi 7-8 tonlarında...

floransa koyu sarı dore bakır bu resimden daha koyu tutuyor saç üstünde. Bakırlık baskın değil ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…