orası öle ama esmerlerde yine hiç olmuoo
bide kızıl hem cesaret meselesi hemde tarz
bende düşünemiyorum zaten bir sarışıın kızıl olması pek mümkün bişi diil sanırım
Bence sarışınlara daha çok yakışıyor. Sarışınlar genelde beyaz tenli, renkli gözlü ve açık renk kaşlı oldukları için iyi taşıyorlar kızılı...
evet belki sarışınlarda ii duruodur ama ben ve tanıdıgım sarısınlarun tamamı sacını kızıla ceviremezzz
dedim ya bence tarz meselesi bemcee
sarışından kastın doğal olmayan sarışınlarsa evet onlar çekinirler kızıla boyamaya, çünkü kızıldan sarıya dönmek çok zor... Ve sarışınların bir çoğu da o kadar uğraş verip açtırdıkları saçlarına kıyamazlar.
bende röfleli bi sarışınım canım
Evet eşimede derim ben her 4.5 cm inde 200 tl yatıo nasıl kıılıpta kestirilsin
ya Slania sana bisey sorcam sac renklerinden baya anlıyorsun.)
Sence bu sac rengi nasıl elde edilir? bakırlıkta war karemellikte ama nasıl olcak.s
Eki Görüntüle 230727
Canımm açık renkleri hiç denemedim ben...Kesin bir şey diyemem ama bal köpüğüne benziyor sanki. Açık bal kumral da olabilir.
Exicolor 8.73 Açık Bal Kumral
Exicolor 9.73 Açık Bal Sarısı
Aslında bu formda biri boyamıs ya bal kumrala cok hos olmus ona boyasam diye düsündüm saclarımda acık kumral direk tutar dimi?
bu renk acaba sarımsı açık buğday tenli birinde nasıl durur?
Bunlar hakkında bilgisi olan....
Benim ten rengimin biraz koyusundan bahsediyorsun.Ben kendime yakıştırıyorsam eğer sana da yakışır. Gözlerin ne renk? Kaşların nasıl, gür mü seyrek mi?
RÉCITAL PRÉFÉRENCE
8.34 FLORANSA KOYU SARI DORE BAKIR rengine bayıldım...
Kapak hali iyi ama gerçekte nasıl tutar?
Saçlarım sarı ve beyaz tenliyim...
RÉCITAL PRÉFÉRENCE
8.34 FLORANSA KOYU SARI DORE BAKIR rengine bayıldım...
Kapak hali iyi ama gerçekte nasıl tutar?
Saçlarım sarı ve beyaz tenliyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?