Saç Rengi ve Saç Boyama En güzel kızıl ve turuncuları paylaşalım..

ben daha resim koyamıyorum mesaj sayım yüzü geçmedi de yagmur55 in on numara dedigi renk hakkatten öyle ya cok guzel irlanda kızılı mı oluyor o ?

irlanda kızılı çok güzel bugün kuaföre gittim yaptırmaya olmadı saçımın açılması gerekmiş bende yanaşmadım

gareng adlı arkadaşın attığı ilk resim irlanda kızılından daha koyu bir renk değil mi ? ay taktım bu irlanda kızılına ya çok hoş

bu renk hangi renk kıslar hangi markanın olabilir sizce

hangi renk..?

yaa kızlar moralım bozuldu bakır kor kızılına boyadım sacımı kutudakı renkle uzaktan yakından hiçççççççç alakası yok sevmedigim bir kızıl tonu oldu koyu bir kızıl cıktı ben bakırlık ta olsun istemiştim
bilmiyorumkismile

aaa ben de istiyodum o rengi canım. zemin saçın ne renkti? boyanmış halinin fotografını eklermisin? belki aktıkça turunculaşır

yaa biliyormusun aynı durumdayızz kuafore gittim irlanda kızılı diye benimde koyu kızıl kırmızı sacma sapan birşey olduu ooff yaa benimde cok bozuk moralim sevmiyorum hiç bu rengi off yaa napıcazz kiii ark.lar lutfen akıl verinn senağlama

sacımın sarı olan yerleri acık kahwe olan yerlerı koyu ama bu resımdekı gibi deıl ınan ışıktan acık duruo rengı baya koyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…