Saç Rengi ve Saç Boyama En güzel kızıl ve turuncuları paylaşalım..

aslında hoş duruyor seninki ya begenddim benn..ama of yıkadıkca da akmıyor dogru duzgun aksın istedigimde akmaz akmasın istedigimde akar anında bu ne yaaa of koyu oldu actırmak da istemiyorum boyle devam edicek artık akmasına yardımcı olan birşey var mı acaba uf

kardeşim boyadı haftasonu koleston mineral taşlar serisinden lav ateşi rengine , bu renklere oldukça yakın bir renk oldu...ama daha önce hiç boya yoktu saçında, benimki boyalı ve biraz da koyu o nedenle iyi sonuç alamam

yaaa ben awatarımdakı renk gibi istıom biraz aktıktan sonra tarcın bakıra boyasan ourmukıbilmiyorumkismile

uf yaa ekleyemiyorum resim sayfa 2 de youthanasia7 nin eklediği kızıl tonunu meraketmiştim ne renk bilen var mı yada nasıl elde ederim

bugün saçımı koleston lav ateşine boyadım ve sonuç mükemmel tabi yıkanınca daha açılacağına eminim bakır ve dorenin olduğu güzel bi renk ben çok beğendim tavsiye ederim

yağmur'cum senin avatarındaki kızın saçları ne renkkk , ben ondan istiyorum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

tatlım bende öle boyadım tam tuttu sadece açık papatya ile tarçın bakır karıştırdım

benim saçlarım şu an bakır kor kızıl biraz daha akınca tarçın bakıra boyamayı düşünüorum tutarmı acaba -tatlicadiarzu-

açık paptyayı ne kadar katıosun ölçü werebilirmisin:kedi:

benim saç rengim karameldi tarşın bakır pallette boyadım turuncu oldu kapaktakinin koyusu ama güzel bir renk tavsiye ederim

kızlar benim saçım siyahtı, oryelle açtım sonra tarçın bakıra boyadım ama hiç böyle olmadı CADIARZU

kızlar ben internetten tierra 8.44 alıp ona boyamaya karar verdim belki güzel bişyler tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…