Saç Rengi ve Saç Boyama En güzel kızıl ve turuncuları paylaşalım..

benim saçlarım şu an bakır kor kızıl biraz daha akınca tarçın bakıra boyamayı düşünüorum tutarmı acaba -tatlicadiarzu-

açık paptyayı ne kadar katıosun ölçü werebilirmisin:kedi:
canım tam da bugün tarcın bakır ve papatya sarısı aldım benim de aklımda bu ikisini karıştırmak vardı:lepi:kaydirigubbakcemile5 ama sen birebir mi koyuyorsun ölçü verir misin çok makbüle geçer yaa cevap beklicem:gitme:

img153.imageshack.us/img153/536/bakrkumral.jpg

şu saç renginin adını bilen varsa öğrenebilir miyim? Ben ilk kez saçımı boyatacağım. Doğal rengim şöyle:
img837.imageshack.us/img837/3364/11031206460009915614639.jpg

Yardım ederseniz sevinirim.

(link vermem yasak olduğu için bu şekilde yazdım sakıncası yoktur umarım.)

Aslında ben turuncuya yakın bir şeyler istiyorum, bakır tonlarındaki saçlara aşığım. Ama saçlarım şu anda koyu olduğu için korkuyorum yakışmaz diye. Buğday tenliyim. Doğal saçımı bir önceki mesajda ekledim. Açık bakırlara geçmeden önce yavaş yavaş bakırlaştırmak istiyorum. Gözümü alıştırmak amacıyla. Bu eklediklerim gibi olabilir. Ama ilk kez boyatacağım o yüzden nasıl elde edebilirim bilmiyorum. Bu fotoğraftakilerin renklerini bilen varsa yardım edebilir mi? Bir de hangisiyle başlayayım?

Eklentiler

• $adsız.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 78
  • $ashleesimpson54947da8b3zn5.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 57
  • $bakir-sac-renkleri-2-240x300.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 52
  • $sac-modelleri1150.webp
    22 KB · Görüntüleme: 64
  • $kahver1.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 63
Bu da harikaymıışş bunu bilen var mı 2. boyatışımda böyle yapabilirim ??

Eklentiler

• $img-thing.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 64
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…