Saç Rengi ve Saç Boyama En güzel kızıl ve turuncuları paylaşalım..

cırtlak kırmızıların ömrü taş çatlasa bir haftadır.o yüzden onlara bakıp baştan çıkmayın hanımlar ne varsa bakırda var.hele akıp sarıya çalan bir renk oldu mu daha tatlı olyuor bence.2 yıldır vazgeçilmezim.

bende kızıldım daha doğrusu tupturuncuama şimdi bakır oldu çok seviyorum bu rengi
ama birde hemen akmasaaa

Slania'cım seninle iyi anlaşırız bence ikimiz de uzun ve kızıl saç hastasıyız saçın güzelinden anlıyosun bence :82:

Slania'cım seninle iyi anlaşırız bence ikimiz de uzun ve kızıl saç hastasıyız saçın güzelinden anlıyosun bence :82:
Tesekkür ederim :109: Bence de Ben inanilmaz derecede seviyorum kizil saci. Ah bi de sacimda siyah boya olmasa Senin saclarin kizil mi?

Burda da sac rengiyle dövmenin uyumunu begendim :116: Dövme yaptirmayi düsünüyorum, bu güzelmis. Sacimi da kizil yapcam zaten

canım benim saçım çok uzun yıllar bakırdı, sonra kına yaktım aptal gibi, kınadan kurtulmaya çalışırken de saçlarım yandı, uzatıyorum uzayınca gene kızıl olacağım ihih. dövme de güzelmiş

Kinanin geri dönüsü baya zor ama ben yakmak istiyorum da biraz kararsizim. Kinayla sarabi karistirinca ortaya cikan renk cok güzel asagiya resmini koyuyorum. Nasil bir kizil düsünüyorsun? Ben tarcin bakira boyamayi cok istiyorum.
Gecmis olsun bu arada. Umarim saclarin cabuk düzelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…