Yahu cam içerdn buharlanır, dışardan buharlanır mı?
evet doğru (biraz geç oldu ama olsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yahu cam içerdn buharlanır, dışardan buharlanır mı?
çok yaklaştınn :) istersen hesabını kontrol et, bi de heceleri de yazabilrsen..?
hadi bu gecenin sorusunu da ekleyeyim gerçi daha önceki sorum cevaplanmadı ama :)
İzciye 3'ü kırmızı, 2'si siyah 5 başlıktan, rasgele 3'ü giydiriliyor İzcilerden hiçbirinin kendi başlığını görme ihtimâli yok Onlardan kendi başlarındaki başlıkların rengini bilmeleri isteniyor Ancak bir durumda, izcilerden biri kendi başındaki başlığın rengini bilebiliyor Bu hangi durumda olabilir?
sevgilerr![]()
hadi bu gecenin sorusunu da ekleyeyim gerçi daha önceki sorum cevaplanmadı ama :)
İzciye 3'ü kırmızı, 2'si siyah 5 başlıktan, rasgele 3'ü giydiriliyor İzcilerden hiçbirinin kendi başlığını görme ihtimâli yok Onlardan kendi başlarındaki başlıkların rengini bilmeleri isteniyor Ancak bir durumda, izcilerden biri kendi başındaki başlığın rengini bilebiliyor Bu hangi durumda olabilir?
sevgilerr![]()
:1:
evet doğru. suya katılmış olan süt miktarı süte girenden sudan daha fazla tabiki
bi soru daha yazıp kaçanzi bennn
kolaylıklar diliyorum herkese, her konuda..
Bir saatin üzerindeki bir tuşa basılınca, tarih ve saati sesli olarak,
Türkçe söyleyebilmektedir. Söylediği şeyler ayın günü, ay, haftanın günü,
saat ve dakîka Her kelimeyi heceleyerek saatin hâfızasına kaydetmişler.
Saat her heceyi ayrı ayrı telaffuz ediyor.
Acaba bu saatin hâfıza çipinde toplam kaç adet hece kaydedilmiş ve hangi hecelerdir?
Meselâ: ON-Nİ-SAN-ÇAR-ŞAM-BA
yoo öyle diil, kimde hangi renk başlık var nasıl anlarız gibi düşünün.yani soruda diyor ki izcilere rasgele bi başlık giydiriliyor ve hangi rengi giydiğinizi bulun deniliyor. ve sadece bir yolla bilebilirler hangi rengi giydiklerini
Çok güzel soru ne olabilir acaba düşündüm bir müddet ama bulamadım kaç izci olduğu da belirtilmemiş gerçi ama yani her izciye 5 başlık düşüyor sanırım . . .
aynen böyle işte :)2 siyah 1 kırmızı giydirmişlerse kırmızıyı giyen doğru bilebilir
İzci karşısında 2 siyah 2 kırmızı başlık görürse 3 kırmızı olduğu için kendinde kırmızı olduğunu anlar.
geldim iştee özlendim mi neBir karşılaşamadık bugün![]()
yok canım maalesef..ya sen nasıl yapamadın bu soruyu?şaşırttın beni...gel de tartışalım memnuniyetlee58 mi acaba... Bu soruyu tartışacam senlen![]()
evet hece hece söylüyor tabiiHer seferinde şöyle bir cümle mi söylüyor? Mesela: 20 Kasım Cuma Yediyi beş geçiyor
ozaman 59 olabilir ben sıfır da katmıştım hesaba orda hata yaptım galiba ama heceleri yazmak çok uzun olur şimdi üşendim
yoo öyle diil, kimde hangi renk başlık var nasıl anlarız gibi düşünün.yani soruda diyor ki izcilere rasgele bi başlık giydiriliyor ve hangi rengi giydiğinizi bulun deniliyor. ve sadece bir yolla bilebilirler hangi rengi giydiklerini
aynen böyle işte :)
geldim iştee özlendim mi ne
yok canım maalesef..ya sen nasıl yapamadın bu soruyu?şaşırttın beni...gel de tartışalım memnuniyetlee
evet hece hece söylüyor tabii
yok tatlım 59 da diil. ufak bi gözden kaçırma oluyo sanırım, hece çok olunca.. :) ben ilk çözüşümde 62 demiştimbaktım ki şıklarda yok, gözden geçirince fark ettim
![]()
selam canım
A, AL, BA, BAT, BE, BEŞ, BİR, CAK, CU, ÇAR, Dİ, DO, DÖRT, E, EL, EY, ĞUS, HA, İ, KA, KIRK, Kİ, KİM, KİZ, KUZ, LI, LIK, Lİ, LÜL, MA, MAR, MART, Mİ, MUZ, Nİ, O, ON, PA, PER, RA, RAN, SA, SAN, SE, SIM, Sİ, ŞAM, ŞEM, ŞU, TE, TEM, TI, TOS, TUZ, ÜÇ, YE, YIS, YİR, ZAR, Zİ cevap 60 olabilir mi?
Ozfer bir soruda ben sorabilirmiyimmmm![]()
Ozfer bir soruda ben sorabilirmiyimmmm![]()
oke bugünkü sorumu da yazıp kaçıyorum
adı anıldığında ortadan kaybolan şey nedir?
iyi geceler hepinizee![]()
biraz uzun olcak ama hemen soruyorum
Anne baba ve iki çocuktan oluşan bir aile bir tünelin başına gelmişler ve karşıya geçmeleri gerekiyor.
1. Tüm aile fertleri karanlıktan çok korkuyor ve bu nedenle geçişler sırasında yanlarında mutlaka meşale olması gerekiyor.
2. Meşale sadece 12 dakika süreyle yanıyor dolayısla tüm fertlerin geçişi 12 dakikada tamamlanmak zorunda.
3. Tünelden aynı anda sadece iki kişi geçebilir.
4. Baba 1 dakikada karşıya geçebiliyor.
5. Anne 2 dakikada karşıya geçebiliyor.
6. Erkek çocuk 4 dakikada karşıya geçebiliyor.
7. Kız çocuk 5 dakikada karşıya geçebiliyor.
8. Tüm bireyler için gidiş ve dönüşler aynı sürede tamamlanıyor.
Bu şartlar altında aileyi karşı tarafa nasıl geçirirsiniz?
iyi gecelerrrr