• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Güzel Mantık Soruları :)

doğru cevap :46::46::46:

bugünün sorusunu ben uydurdum demin :1:

asla söylenmemesi gereken sihirli sözcük nedir??

iyi sabahlaarr..........

Sen aşmışsın bu olayları...Soru bile uydurabiliyorsun.Kıskandımmmmmmmmm :34:
Cevap veriyorum: Söyleyemem, sihri bozulur :1:

Sen aşmışsın bu olayları...Soru bile uydurabiliyorsun.Kıskandımmmmmmmmm :34:
Cevap veriyorum: Söyleyemem, sihri bozulur :1:

haha aşarım ben! hiç acımam aşarım! hem de sorma çok kıskanılıcak biriyimdir...

haydi söyle söyle cevabııı :)

bugünün sorusunu da yazayım, bu aralar pek keyifsizim kusura bakmayın ilgilenemiyorum topiğimle

Ali ile Veli 100 metre yarışı yapıyorlar. Ali, Veli'yi 5 metre farkla geçiyor.
Yani Ali yarışı bitirdiğinde Veli 95. metrededir. Tekrar yarışmaya karar veriyorlar. Fakat bu sefer Ali,
başlangıç çizgisinden 5 metre geriden başlıyor. Aynı hızla koştuklarını kabul edersek bu yarışı kim kazanır?

bugünün sorusunu da yazayım, bu aralar pek keyifsizim kusura bakmayın ilgilenemiyorum topiğimle

Yani Ali yarışı bitirdiğinde Veli 95. metrededir. Tekrar yarışmaya karar veriyorlar. Fakat bu sefer Ali,
başlangıç çizgisinden 5 metre geriden başlıyor. Aynı hızla koştuklarını kabul edersek bu yarışı kim kazanır?

Sen topik aç, sonra da ilgilenme :50:
Canım madem keyfin yok, gel şuraya biz keyiflenelim, topluma faydan olsun :52:
Şakalarımızı yaptık, şaka bir yana ciddi birşeyin yoktur umarım.

berabere kalırlar...

Yine Ali kazanır... 95. metrede ali veliyi geçer

ama neden senin keyfin yok :43:

berabere kalırlar...
hayır canımcım..
Yine Ali kazanır... 95. metrede ali veliyi geçer

ama neden senin keyfin yok :43:
evet doğru cevap..
ilginize teşekkür ederim, çok gerginim son günlerde, çok da çabuk bıkıyorum biçok şeyde..
üstüne bi de eşimin salakça kilo esprileri herkesin yanında, kaynanamın saçma çıkarımları,
evden dışarı çıkmamam, bu forumdaki bi topikte de hala listeye giremedim, boşuna zaman harcıyorum hissi başladı..
falan falan işte..
:43: Ben de bu cevaba katılıyorum artık.Arkadaş haklı...

bari siz kendinize iyi bakın.. :)
...

hayır canımcım..

evet doğru cevap..
ilginize teşekkür ederim, çok gerginim son günlerde, çok da çabuk bıkıyorum biçok şeyde..
üstüne bi de eşimin salakça kilo esprileri herkesin yanında, kaynanamın saçma çıkarımları,
evden dışarı çıkmamam, bu forumdaki bi topikte de hala listeye giremedim, boşuna zaman harcıyorum hissi başladı..
falan falan işte..

bari siz kendinize iyi bakın.. :)
...

Ne listesi kız, o ne, ben onu bile bilmiyorum. Hem sen benim listemde bir numarasın, nereye gidiyosun :43: İlk defa sormaktan bıkmayan birini buldum, bırakmaaammm... Yeni soru nerde hani... :84:

Back
X