Kimse benim gibi kararsız değil sanırım:26: Aldığınız, almak istediğiniz, aşkla indirimini beklediğiniz çok güzel dediğiniz modeller yokmu yaa
Bunlar benim aldıklarım
Eki Görüntüle 586413 Eki Görüntüle 586414 Eki Görüntüle 586415
İçinde soğuduğum da var hala aşkla baktığımda
cok guzel ya nerde satılıyo ve kaca
cok guzel ya nerde satılıyo ve kaca
canım ben bunu evkur da gördüm beğendim almamıştım. Sonra almaya gittim kalmamıştı getirtelim demişlerdi bende biraz hemen alıp gelmeyi severim gelince alırım demiştim.. Ama aklımda kaldı alıcam en kısa zamanda. 79TL FİYATI
yani çok pahalı değil çok ucuzda değil ortası ama çok şirin
cnm soğuduklarını şimdi kullan bence ben çoğu aldığım eşyamı kullandım valla mesela günlük yemek takımımı çok beğenerek almıştım ama sonraları hiç içime sinmedi açtım kullanıyorum valla
Bunlar bizim nevresim takımlarımız..2 yıl falan oldu almaya başlayalı +1 model daha var ama onun modelini bulamadım..Bunların dışında karaca homeden 3 nevresim begenmiştim hatta burada konuda açmıştım..fakat işten çıktıgım için onları almak kısmet olmadışimdide kararsızım çok mu nevresim oluyor diye..ama karaca home markasına bak istersen güzel modeller var
Bunlar Taç marka pamuk saten olarak aldım canım..
Eki Görüntüle 586675 Eki Görüntüle 586674
Bunlar days ın colours
Eki Görüntüle 586676 Eki Görüntüle 586678
Buda özdilek marka
Eki Görüntüle 586677
Özdileğin bu modeli de gözüme çarpan modeller arasındagüle güle kullan canım bende fazla almak istemiyorum o yüzden bu topiciği açtım bi iki tane daha güzel bişey almak istiyorum yeter diye düşünüyorum ama bilemiyorum:26: sonuçta ömür boyu kullanacak değilim. ki ben çok çabuk sıkılabiliyorum sonuçta daha kullanmadan şu an aldıklarımdan gördüğümde heyecanla baktığım bi pembeli days in colours modelim
aynen canım görmekten sıkıldım evimi kurup kullanmaya başlasam daha nelerden sıkılcam allah bilirya bu düşüncemi kafamdan atmalıyım ya da uzun süre bakmamalıyım görünce aaaa diyeyim ama yoookk yokkk asıl ben kendimi atmalıyım burcum gereği çok kararsızımdır da böyle şeylerde:18: napayım işte bende böyleyim
oamuklu satanmi bu?
ben pamuklu satanleri seviyorum kumaşı kaliteyli duruyr. diğerlerini sevemedim
cnm benim sen kendini aşkının kollarına at o senden sen ondan sıkılmazsınız mutlu mesut yaşarsınızsıkıldığımız eşyalar olsun cnm boşver valla ben almaktan pişman olduğum şeyleri kullanacam valla bir kaç tane daha öyle eşyam var çeyizimden çıkardım bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?