En Güzel Nevresim Takımı Modelleri

Lenaderin

Aşkının Pofuduğuu :)
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2011
201
0
46
İstanbul
Kızlaaaarr benim gibi nevresim takımı modellerine meraklı olan kararsız olan var mı içinizde beğendiğimiz modelleri resimleriyle yayınlayarak fikir alışverişinde bulunsak bumu bumu hesabı nasıl olur :26:

Kimse benim gibi kararsız değil sanırım:26: Aldığınız, almak istediğiniz, aşkla indirimini beklediğiniz çok güzel dediğiniz modeller yokmu yaa
Bunlar benim aldıklarım

İçinde soğuduğum da var hala aşkla baktığımda

cnm benim aldığım nevresimlerimde bunlar

Eklentiler

• $2001234592536_0_304x424.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 283
  • $39431502.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 265
  • $91296529.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 271
  • $19259125167910304x4242.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 210
  • $003530058699137733435do.webp
    3 KB · Görüntüleme: 263
  • $46304723839990304x4242.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 252
  • $A1F8E912F0CBF_0_304x424.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 222
  • $araf.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 254
  • $nevresm.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 273
  • $A1F8E912F0CBF_0_304x424.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 252

cnm soğuduklarını şimdi kullan bence ben çoğu aldığım eşyamı kullandım valla mesela günlük yemek takımımı çok beğenerek almıştım ama sonraları hiç içime sinmedi açtım kullanıyorum valla

cok guzel ya nerde satılıyo ve kaca

canım ben bunu evkur da gördüm beğendim almamıştım. Sonra almaya gittim kalmamıştı getirtelim demişlerdi bende biraz hemen alıp gelmeyi severim gelince alırım demiştim.. Ama aklımda kaldı alıcam en kısa zamanda. 79TL FİYATI

Son düzenleme:
Bunlar benimkiler, uzun zaman olduğu için modeller eski
ama birkaç model daha var kafamda istediğim

Son düzenleme:
Bunlar bizim nevresim takımlarımız..2 yıl falan oldu almaya başlayalı +1 model daha var ama onun modelini bulamadım..Bunların dışında karaca homeden 3 nevresim begenmiştim hatta burada konuda açmıştım..fakat işten çıktıgım için onları almak kısmet olmadı şimdide kararsızım çok mu nevresim oluyor diye..ama karaca home markasına bak istersen güzel modeller var

Bunlar Taç marka pamuk saten olarak aldım canım..

Bunlar days ın colours

Buda özdilek marka

yani çok pahalı değil çok ucuzda değil ortası ama çok şirin

aynen canım görmekten sıkıldım evimi kurup kullanmaya başlasam daha nelerden sıkılcam allah bilir ya bu düşüncemi kafamdan atmalıyım ya da uzun süre bakmamalıyım görünce aaaa diyeyim ama yoookk yokkk asıl ben kendimi atmalıyım burcum gereği çok kararsızımdır da böyle şeylerde:18: napayım işte bende böyleyim

Özdileğin bu modeli de gözüme çarpan modeller arasında güle güle kullan canım bende fazla almak istemiyorum o yüzden bu topiciği açtım bi iki tane daha güzel bişey almak istiyorum yeter diye düşünüyorum ama bilemiyorum:26: sonuçta ömür boyu kullanacak değilim. ki ben çok çabuk sıkılabiliyorum sonuçta daha kullanmadan şu an aldıklarımdan gördüğümde heyecanla baktığım bi pembeli days in colours modelim

sağol canım..çok bakma canım en güzeli aldıklarına benimde şuan 6 adet nevresim takımım var 1 tane beyaz alacagım 1 tane pike 1 tanede 4 mevsim almaya son olarak karar verdim benim çok yatıya misafirim gelmez diye düşünüyorum :44:ayda yılda bir geleceklerde..çevremde herkes çok nevresim alma 3/4 tanesi yeterli oluyor diyor :44:benim 9 tane olacak o zaman yeterde artar bile sanırım :44:ben eşyalarımı çok çabuk benimserim tel tokamın bile ayrı bir yeri var hele çeyizlerim hele çeyizlerim

cnm benim sen kendini aşkının kollarına at o senden sen ondan sıkılmazsınız mutlu mesut yaşarsınız sıkıldığımız eşyalar olsun cnm boşver valla ben almaktan pişman olduğum şeyleri kullanacam valla bir kaç tane daha öyle eşyam var çeyizimden çıkardım bile

oamuklu satanmi bu?
ben pamuklu satanleri seviyorum kumaşı kaliteyli duruyr. diğerlerini sevemedim

açıkcası kumaştan öte ben modeli çok beğendim canım.. çünkü benm aldıklarım hep pamuk saten yada pamuk taçdan almıştım.. ama buda fena değildi.. pamuk saten değil..

bence de bence de canım tek sıkıldığımız şey eşyalar olsun :123:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…