En Güzel Nevresim Takımı Modelleri

maşallah canım allah daha çok versin dicem ama fazlasıyla vermiş zaten ben de aynıyım ama bişeyi beğendiğimi hemen alasım geliyo:26: hele de çeyiz işiyse aslında seviyorum bende çeşit çeşit olsun istiyorum ama fazla olunca da olmuyo ne bilim karışık bişey işte bende bi kaç tane almayı düşünüyorum pike de almam lazım en sevdiğim nevresimim zaten 4 mevsim yazın pike diye kışın yorgan diye kullanır dururum artık onu para oldu mu almak çok güzelllde ödemesii

Son düzenleme:

bende kırmızı ve beyaz alırım diye vardı aklımda sağolsun kaynanacığım hissetmiş heralde

bende kırmızı ve beyaz alırım diye vardı aklımda sağolsun kaynanacığım hissetmiş heralde
Eki Görüntüle 587318
Eki Görüntüle 587319
aaaa çok begendim nevresimlerini canım hayırlı olsun zevkli bir kayınvaliden var ben uyku seti istemedigim için 4 mevsim daha iyi ne güzel olmuş o zaman en çok içine sineni hep kullanacaksın ahhh canım sorma ben 1 aydır işsizim ama sanki çalışırken bu kadar çeyiz almıyordum :44:battım

Son düzenleme:
aynen canım bende uyku seti bi düşünüyorum bi düşünmüyorum düşün ben bi de öğrenciyim ona rağmen habire çeyiz alasım var

bu arada söylememişim bu yaşta ne çeyizi diye sen düşünmeden ben söyleyeyim üniversite son sınıftayım canım

bu arada söylememişim bu yaşta ne çeyizi diye sen düşünmeden ben söyleyeyim üniversite son sınıftayım canım

aynı yaşta olabilriz canım 91 liyim bende ben en büyük çeyizlerimi hafta sonları marketlerde tanıtım yaptıgım part tıme maaşımla tamamladım Rabbim yardım ediyor..hala şaşıyorum o kadarcık paraya yine çok iyi aldım diye :44: uyku seti bana hep saçma geldi canım hediye eden olmazsa almam ben..

eveeeetttttt bende bendeee sende mi okuyosun canım part time deyince bende harçlıklarımı biriktiriyorum hatta bi aralar sırf çeyiz alayım diye işe girmeyi bile düşünmüştüm

eveeeetttttt bende bendeee sende mi okuyosun canım part time deyince bende harçlıklarımı biriktiriyorum hatta bi aralar sırf çeyiz alayım diye işe girmeyi bile düşünmüştüm

ben liseyi ilk dönemde bırakmıştım canım hatta dönem bitmeden hata etmiştim sonra açık lise okudum ama ondada çocuk gelişimi okudum diye okul ve staja gidiyordum..şimdiden üniv okuyorum yine açıktan staj oldugu sene part tıme çalıştım canım 2 gün okul 3 gün staj 2 gün iş iznim hiç yoktu ama bir sürü çeyiz aldım..ajanslara başvur canım hafta sonları çalışmak için ortalama 50 tl günlük veriyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…