en guzel yaslarımı kılolu sekılde heba etmek ıstemıyorum..

zebekine

Guru
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2011
5.251
8.712
448
35
merhabalar arkadaslar;
cocuklugumdan berı hep kıloluyum hep kıloluyum etrafımdakılere gore cok cok az yememe ragmen herzaman kılolu bır ınsandım ara ara 10 kılo kadar verıp aldım verıp aldım evlenene kadar bu boyleydı evlendım 9 ay adet goremedım her gun kılo aldım hergun uzuluyordum ama engel olamıyordum meger pkoluymusum aynı zamanda ınsulın dırencım de cok yuksekmıs... evlendıkten sonra tam 25 kılo aldım ama elımde degıldı.. etrafımdakılerın hep kılon var ama yuzun cok guzel vs. demelerı benı hep dızgınledı.. bugun tam 107 kıloyum cok utanıyorum ama karar verdım en guzel yıllarımı kılolu olarak gecırmeye devam edemem etmeyecegım.. bugunden ıtıbaren evde ıp atlayarak yapıcam sporumu.. duzenlı yemek yıcem hergun buraya yazıcam neler yapıyorum kacamak yapmıcam sayet yaparsamda yazıcam benı dızgınleyın dıyeEn Büyük KK bu arada yasım 24 boyumda 168 cm bazen 46 bazen 48 beden gıyıyorum hadı bakalım hayırlısı :KK19:

bu arada ısteyen arkadaslar katılabılır boylece bırbırımıze destek vermıs oluruz... sımdıııı bır kase kısır az yaglı ve bolyesılllıklı yanındada koca bır domates ve salatalık yıyorum.. ekmek yok!

Tebrik ederim canim baslamak itirmenin yarisi derler boylarimiz ayni bende 95 kilolardan dondum simdii 88 kiloyum ama masallah etin sıkı heralde ben suan 46 bedenim 48 bedenden 46 ya dustum

Tebrik ederim canim baslamak itirmenin yarisi derler boylarimiz ayni bende 95 kilolardan dondum simdii 88 kiloyum ama masallah etin sıkı heralde ben suan 46 bedenim 48 bedenden 46 ya dustum
tskler evet baya sıkı etlerım tutamam bıle yanı o derece bende tebrık ederım darısı basıma:)

dun aksam ıkı kasık bulgur lapası domateslı... ayrıca yıne domates salatalık yedım ekmek yok! ıstesemde yıyemıyorum zaten mıdemı usutmusum bulantı hat safhada... ayrıca kurek kemıgımın oralardakı bır kasım tutulmus kımıldadıgım an fecı bır acı hıssedıyorum bu nedenle sporu erteledım... ama ıyılesır ıyılesmez yapıcam.. hatta maas aldıgımda salona yazılıcam... kendıme sozum olsun

tskler evet baya sıkı etlerım tutamam bıle yanı o derece bende tebrık ederım darısı basıma:)
Cnm hikayelerimiz bire bir ayni ama beden farkli hic bi farklilik yok bende uzun sure tartilmadim tartidan uzak durdum guya ama sali gunu bi baltm 108.8. En son 106dim ama bedende senn gibi sansli deglim malesf 56giyiom of of ne kadr zor bu zayflamak :-/ rabbm yardmcmiz olsb

Hayırlı olsun, kendin için çok güzel bir başlangıç yapmışsın, tebrik ederim :KK73::KK9:
Takipteyim :KK51:
Diyet günlüğüme beklerim canım, neler yaptığımızı incelemek istersen:KK25:

Cnm hikayelerimiz bire bir ayni ama beden farkli hic bi farklilik yok bende uzun sure tartilmadim tartidan uzak durdum guya ama sali gunu bi baltm 108.8. En son 106dim ama bedende senn gibi sansli deglim malesf 56giyiom of of ne kadr zor bu zayflamak :-/ rabbm yardmcmiz olsb
cnm bu genc yasımda yorulmamı dersın sureklı vucudumun odem tutması mı dersın hersey cıkıyor bu kılo belası yuzunden bır hafta sadece kucuk kısmalar yapıcam porsıyonlardan kı zaten cok yıyen bır ınsan degılım.. gercekten cok zor zayıflamak caymayayım dıye burda gunluk actım sen dıyet dusunuyormusun

bugun ıkı bardak su ıcerek mıdemı uyandırdım hatta onunla konustum anlastık kendı aramızda:KK45: ıs yerıne geldım sekersız nescafe ıctım saat 8.30 da sımdı koca bır acur var yanımda tamamen organık onu yıcem bakalım artık :KK59:

bugun ıkı bardak su ıcerek mıdemı uyandırdım hatta onunla konustum anlastık kendı aramızda:KK45: ıs yerıne geldım sekersız nescafe ıctım saat 8.30 da sımdı koca bır acur var yanımda tamamen organık onu yıcem bakalım artık :KK59:

hayırlı olsun canım maceran inşallah uzun soluklu bol zayıflamalı olur:KK49:isteyince oluyo herşey insanın istemesiyle alakalı:KK54: yediklerini okurken yanlız olmadığımı gördüm bende sabah 2 bardak suyumu içtim sonra işe geldim ve az öncede salatalık yedim seninki acurmuş ama olsun aynıgillerden ne de olsa:KK66: belki biliyosundur ama benden sana küçük bi öneri masana büyük bardaklardan koy ve içine çubuk tarçın suyunu öyle iç gün boyu çok faydası oluyo inan :KK54: hem açlığa hem şeker düşüklüğüne herşeye..

hayırlı olsun canım maceran inşallah uzun soluklu bol zayıflamalı olur:KK49:isteyince oluyo herşey insanın istemesiyle alakalı:KK54: yediklerini okurken yanlız olmadığımı gördüm bende sabah 2 bardak suyumu içtim sonra işe geldim ve az öncede salatalık yedim seninki acurmuş ama olsun aynıgillerden ne de olsa:KK66: belki biliyosundur ama benden sana küçük bi öneri masana büyük bardaklardan koy ve içine çubuk tarçın suyunu öyle iç gün boyu çok faydası oluyo inan :KK54: hem açlığa hem şeker düşüklüğüne herşeye..
aaa sıcak su mu olucak ılık falan mı cok tsk ederım:KK15: evet yalnız degılız yuppıEn Büyük KK

aaa sıcak su mu olucak ılık falan mı cok tsk ederım:KK15: evet yalnız degılız yuppıEn Büyük KK

ben soğuk içmiyorum zaten canım yağları donduruyomuş diye duymuştum da normal oda sıcaklığındaki suyu içiyorum iyi geliyo bana:D

kk de olupta yanlız olmak ne mümkün çok seviyorum burayı çookEn Büyük KK:KK36::KK36:

ben soğuk içmiyorum zaten canım yağları donduruyomuş diye duymuştum da normal oda sıcaklığındaki suyu içiyorum iyi geliyo bana:D

kk de olupta yanlız olmak ne mümkün çok seviyorum burayı çookEn Büyük KK:KK36::KK36:
bende cok sevıyorum bende yarın tarcın getıreyım ısyerıme de koyarım karsıma ıcerım bol bol

Back
X