En gzel 2009 Nisan Bebekleri gler :))))

elavinya

Başarmanın yarısındayım,başaracağım dedim çünkü :)
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2008
1.542
578
723
45
en güzel bizim bebekler güler hadi bebeklerimizin gülerken yakaladığımız fotolarını burda paylaşalım....:teytey::teytey::teytey:

siftah benden...............canım kzım gülüşüne bitiyorum ağzını o kadar açıyoki gülerken aynı ben kime çektiği belli oldu ha ha haaaaaaa

Eklentiler

• $Resim (256).webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 97
siftah benden...............canım kzım gülüşüne bitiyorum ağzını o kadar açıyoki gülerken aynı ben kime çektiği belli oldu ha ha haaaaaaa

ay maşallah allah bağışlasın nasıl gülmüş ya büyük adam gibi:)))) çok tatlı allah yüzünden gülücüğü hiçbirzaman eksin etmesin hayatı boyunca böyle gülsün inşallah

hay maşallah mutlu nisan bebekleri kocaman kocaman gülüyolar
ne mutlu bize şu hallerini gördük ya.

senin spanın da maşallahı var ya allah bağşlasn koymayın ya şu resimleri sizin yüzünüzden evlilik damarım kabarıyo hemen evlenip çocuk yapasm geliyo çok güzeller yaa bende istiyorum.

teşekkür edrizzzzzzzzzzzzz

yerim o gülüşlerini zeynebin diline bakın nasılda tatlılar yaa tugbiş maşşallh saçlarına nasıl gür kız daha ben saç bantından baska toka bile takamadım

masallah zeynep e dıle bak bende bızımkı dıl cıkarsın dıe ugrasıyorum :))
bı gun cıkartır herhalde

yerim o gülüşlerini zeynebin diline bakın nasılda tatlılar yaa tugbiş maşşallh saçlarına nasıl gür kız daha ben saç bantından baska toka bile takamadım

benımde toka takasım gelıo walla.oglan karızmayı cızdırmesın dıe takmıoruz

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…