- 20 Mayıs 2023
- 1.509
- 822
- 53
- Konu Sahibi Kulubun1uyesi
Kendime yandaş başka deliler arıyorum
herkesin sevdiği sitcom dizilerini geçiyorum güzeldi hepsi. Beni liseye götüren şöyle 15 20 sene önceki Türkiye'ye götüren samimiyetin iyiliğin güzelliğin gerçek sevgi bağının olduğu ya da en azından gerçek ailelerin olduğu yapmacık olmayan o kadar güzel diziler var ki belki bana öyle geliyor ama canım ne zaman daralsa ne zaman bunalsam böyle açar bir kesit izlerim
şeyi bile özledim mesela, herkesin aşık olduğu o başrol olurdu ya tüm Türkiye aynı kişiye hayrandi
şuan bakıyorum herkes ünlü.. o kadar çok ünlü var ki. Mutlaka yine fan clublar falan var ama ben eskisi gibi olduğunu dusunmuyorum.. mesela hatırlayan var mı eskiden dizi biterdi Forum sitesi olurdu kavak yelleri mesela gider orada sohbet ederdik
mesela keremceme herkes aşıktı, Gökhan özenin bir kaç dizisi vardı şimdi ismini hatırlayamadım. Mesela tüm Türkiye o gün evde olurdu sokaklar boş olurdu.. kurtlar vadisi gibi ekmek teknesi gibi yabancı damat vs.. ay bilmiyorum şimdi herkes hipnoz gibi yaşıyor, yaşıyoruz... Telefon çıktı çıkalı ekran bağımlısı olduk. Sadece TV olduğu günler ne güzeldi ya..
Geçen gördüm Alacakaranlık diye bir dizi buldum. Kenan İmirzalıoğlu oynuyor izlemedim ama gözümden kaçmış..
Kaç yaşına geldim kaç yıl geçti hala 2000lerin başını düşünmek hatırlamak bana iyi geliyor
sizin favori diziniz neydi?

Geçen gördüm Alacakaranlık diye bir dizi buldum. Kenan İmirzalıoğlu oynuyor izlemedim ama gözümden kaçmış..
Kaç yaşına geldim kaç yıl geçti hala 2000lerin başını düşünmek hatırlamak bana iyi geliyor