En ideal hamilelik yaşı nedir sizce??

eğer çok fazla borcunuz varsa ödedikten sonra denemelere başlamanız daha iyi olur,çünkü doktor masrafı ilaçlar testler masraflı oluyor.doğuma kadarda kenara para atmış olursunuz,

evet çocuklar bir şekilde büyüyor ama neden senin çocuğun sağlıklı büyümesin ki,hem ruhsal hem de fiziksel açıdan mutlu bir çocukluk geçirir.bu da annesi olarak seni çok mutlu eder,

tabi son kararı verecek kişi sensin elbette...

Canım yok çok şükür çok fazla değil Allahtan ama annem etkiliyo beni gerçi olsa tabiki kabul edecek ama morelim bozulsun istemiyorum gönlüm rahat bi şekilde olsun istiyorum.

bence çalışmalara biran önce başlamalısın.bu zamanda gebe kalmak oldukça zor eskilerdeki gibi hemen ilk aydan olmuyor malesef. bebeğini kucagına aldıgın zaman neden daha önce düşünmemişim diye kendine kızacaksın.. bende henüz bu duyguyu tatmadım ama anne olanlar öyle söylüyor..bebek rızkıyla gelir hiç o konuları kafana takma..bence ideal yaş 25 26 olmalı

Evt herkez aynı şeyi söylüyo keşke daha önce yapsaydım deniyormuş :) bu aralar içimde acayip bebiş sevdası varya düşündükçe içim kıpır kıpır oluyo :)

canım bizde sizin gibi şuda olsun ...aman buda alınsın diye bekledik durduk ama ihtiyaç hiç bitmiyor bu belli birşey .....benimde yaşım 30 oldu şimdi uğraşıyorum hamile kalmak için 4 aydır ama olmuyor ......sanki hemen hamile kalıcam gibi düşünmüştüm ama inan hamile kalmakta hiç kolay değilmiş !!! zaman akıp gidiyor ve telaş yapmaya başladım artık .....herşey vaktinde güzel ! annelikte öyle ...inşallah tez zamanda isteyen herkes yavrusuna kavuşur ben çok erteleme derim .....:34: çocuk rıskıyla gelir derler ben buna inanıyorum herşeyin hayırlısı

canım bizde sizin gibi şuda olsun ...aman buda alınsın diye bekledik durduk ama ihtiyaç hiç bitmiyor bu belli birşey .....benimde yaşım 30 oldu şimdi uğraşıyorum hamile kalmak için 4 aydır ama olmuyor ......sanki hemen hamile kalıcam gibi düşünmüştüm ama inan hamile kalmakta hiç kolay değilmiş !!! zaman akıp gidiyor ve telaş yapmaya başladım artık .....herşey vaktinde güzel ! annelikte öyle ...inşallah tez zamanda isteyen herkes yavrusuna kavuşur ben çok erteleme derim .....:34: çocuk rıskıyla gelir derler ben buna inanıyorum herşeyin hayırlısı

Evt canım tabiki zannediyoruz istediğimiz an hamile kalıcaz belki hemen olmayacak Allah bilir. İnsanlar çocuğu olsun diye doktorlara ne paralar ödüyor. İnşallah Herkez kavuşur bebeğine canım bizde inşallah :)

canım sen 1 yıllık borcu mu düşünüyorsun? bizim daha 3 sene vardı. ben ya allah deyip hamile kaldım. elimiz o kadar sıkışıktı ki anlatamam. yine de para ayırıp özel dr.a gidiyorduk. hatta bi ara doğum parasını nerden bulacağız diye düşünmeye başlamıştık. ailelerden destek alırız diyorduk. derken bebeğimi 7. ay karnımda kaybettim. şimdi uzunca bir süre bebiş yapmak yasak. ama inanır mısın kızım gelmediği halde elimize öyle yerlerden öyle paralar geldi ki. şimdi diyorum ki kızım gelmedi ama allah yine de kısmetini gönderdi. sen de umutsuzlanma. allah büyüktür, mutlaka yardımcın olur canım.. hayırlısıyla hamiş olman dileğiyle:49:

Back
X