En İyi 7 Kadın Sitesi ve Kadınlar Kulübü

AysegulAbla

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2015
4
3
3
44
Beni buraya getiren yazıyı paylaşıyorum sizinle :p

Türkiye’de internet kullanan bayanların, bilgisayar ya da mobil başında zamanını geçirdiği platformların başında kadın siteleri ve blogları, moda siteleri ve blogları ve tabi ki sağlık siteleri ve blogları geliyor. Bir bayan internet kullanıcısının sosyal medya dışında zaman geçirdiği bu blog ve siteler ziyaretçi akını yaşarken kendi aralarında da rekabet içerisindedirler.

En iyi kadın blogu ya da en iyi moda sitesi olmak için kendi mutfağı içerisinde çalışmalar yapan bu site ve bloglardan hepsi en iyi olamaz elbette. Her yarışın yarışçılarından çoğu iyi olabilir ama her yarışın tek birincisi vardır.Kadın blogları ve siteleri içerisinde de zamanla verilen emekler doğrultusunda markalaşmış ve en iyiler kategorisine girmeye hak kazanmış olanları şöyle bir inceleyelim. Burada ismini zikredeceğimiz en iyi kadın siteleri kesinlikle resmi araştırmalar ya da jüri kararı sonucu oluşan liste değildir. Blog yazarı olarak yaptığımız inceleme ve tanınırlık özellikleriyle ön plana çıkanları sizlerle paylaşacağız…

DEVAMINI Adresi kopyalayıp tarayıcınıza yapıştırarak okuyabilirsiniz: http://adsenseparam.kadinlarkulubu.com.tr/2015/01/en-iyi-7-kadin-sitesi-ve-blogu.html

Benim favorim bugüne kadar ***** idi ama Kadınlar Kulübü çok daha renkliymiş :)

Forum kuralları gereği site ismi yazmadım sonradan okudum noktalı yaptım :D o yüzden düzenleme işlemi yaptım.

Son düzenleme:
Back