- 22 Ekim 2013
- 817
- 228
- 83
- 35
- Konu Sahibi KedicikMiyavv
-
Sırf bu yazdığın nedenlerden ötürü hayatıma kimseyi almıyorum, gecmişte aldıklarımı da cıkardım.
Benim en iyi arkadaşımı annem doğurmuş bana sağolsun. 4 yaş kücük bir kız kardeşim var, kavga da ederiz kankanlık da yaparız. Kardeş kardeşi bıcaklar döner tekrar kucaklar hesabı.
Benim en iyi dostum, ortanca ablam.
Elmayra ya katılıyorum ve aynısını yapıyorum.
Tek dostum ve arkadaşım annemdir.
Başka arkadaşa gerek yok.
Böyle durumlarla karşılaşmamak için temiz çözüm.
ınsana en ıyı arkadas ablası yada sevgılısıdır.3 ablam var.. yetıolar ınan bı dedıgım ıkı edılmıo ben onların onlar benm nazımı cekıo.destek ustune destek. kıskanclık ddenen bısı yok duygular samimi.. ha cok yakın arkadaslarımda var kıskanclıklarını asla gormedım bugune dek 7 8 yıl oldu nerdeyse. ama ablalarımdan gordugumu onlardan asla goremem ıyılık samımıyet dostttanda öte dostluk manasında...
cnm ablam benm 2 dk da ozledm ısten gelsede öpsem ohh
Ne güzel ya maşallah
Benim ablam yok, keşke olsaydı
en yakın dediğim, neredeyse ilkokuldan beri arkadaşım olan biri geçen hafta bana öyle bir şey söyledi ki.. hani 20 katlı bina yıkılıp altında kalsam ancak böyle hissederdim.. o yüzden arkadaşlık falan yok, yalan.. her ilişkiye geçici gözüyle bakarsan yıkımın da o kadar hasarsız olur sevgili konu sahibi..
benimde iki ablam bi abişim var can onlarrrraynıyız
benimde can ciğerim arkadaş grubum var ama resmen biri yarış içinde benle,benim yaptıgım nete gelmek için canını cıkarır,ama benim netlerime kötü der.
bir denemede hastaydım 40 50 soru boş bıraktım,ama yine geçmiştim onu.
bana ayy yalnızca 2 sıra üstümdesin dedibenim tüm derslerim konularım iyidir,dershanenin derece sınıfındayım.(övmüyorum..)
gelip ayy coğ anlamıyosan anlatim mat bilmiyosan anlatim der ki ondan fazla yaptıgım halde hep yarış içinde ve bana oturuyobazen gelip ağlıyorum
ve benim kız kardeşim yok abla abi falan hiç yoktek arkadaşım annem öfffffffffff
ahh ahh yılların hatrı olmasa dershane camından atarımbenimde iki ablam bi abişim var can onlarrrr
azının üstüne furcan bi dene öyle derken
nerde çokluk orda b..kluk diye bir söz vardır ve kesinlikle de doğrudur. Benim üniversite dönemimde öyle kalabalık bir arkadaş gurubum vardı ki çok şanslıyım diyordum. 3 yıl oldu okul biteli ve bir tanesi bile yok şimdi. şuan yalnız mıyım hayır eskiden iyi dostluklarım var. Ne varsa eski dostluklarda var az olsun öz olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?