- 11 Mart 2010
- 3.807
- 1.161
- 173
- Konu Sahibi KedicikMiyavv
-
Merhaba ;
Konuyu görünce aklıma geldi.Bizim 3 kişilik bir grubumuz var.14 senelik arkadaşlığımız var.Birgün Biryere gitmek için X arkadaşımla anlaştık ve Y arkadaşımızıda çağıralım dedik.Kendisi de:bensiz bişey yapamayacmısınız siz demiş X arkadaşıma.Bende açtım tel tek cümle söyledim.''Senin bu aralar g..tün çok kalktı indirmesini bilirim''diye:)) Böyle açıkça söylediğime ben bile inanamamıştım.Sonra bizden özür diledi barıştık.Şimdi halen çok iyi arkadaşız üçümüz.(Bu arada baya iki bilinmeyenli denklem olmuş x ve y ler le:)))
Samimiyetinizi bilmiyorum ama biraz net olmak lazım bu konularda.(Benim kadar net olmasanız da olur:))
Seni çok iyi anlıyorum.en yakın arkadaşım -4 yaşından beri aynı kreşde okuduk aynı okulda aynı lisede okuyoruz- dostum gerçekten ama bu sene bende üniv sınavına giricem Allah kısmet ederse öyle bi çekememezlik hissediyorum ki mesela asla bana yapamadığı bi soruyu sormuyor aslında yapabileceğimi bildiği halde diıer arkadaşım bana inkılap anlat falan dese hemen atlıyor ben anlatıyım diye deneme sınavında ya da normal sınavlarda ben ondan iyi not alınca sanki morali bozuluyor hemen konuyu kapatıyor vs vs ama ben oluruna bıraktım o öyle yaptıkça içim acısa bile bişey demiyorum çünkü aramız bozulsun istemiyorum napayım.kimse dört dörtlük değil bi kere. Ha bide bişey anlatmak istiyorum ablamın en yakın arkadaşı yerleştirme sonucu açıklandığında ablamı aramış şöyle bi yeri kazandım sen nereyi kazandın diye ablam söyleyince (ablam onun istediği yeri kazandı) patt diye telefonu yüzüne kapatmış o günden beri napıyosun dışında konuşmuyorlar.yani hırs öyle birşeyki çekememezlik öyle fena ki takmamaya çalış herkesin başına geliryor inan ki.
şok oldum resmen öyle kibirle öyle kötü niyetle yapılıyo ki bazı seyler...
bugun arkadasın elinde bişey vardı digerine yapsana sunu dedi bende ötede oturuyodum ona mı yaptırıyosun dedim gülerek
şimdi biz cok yakın arkadaslkarız ve muhabbetimz bu yondedir yani normalde kusecek bişey degil aksıne o da ordan laf atardı kes be şu bu diye
gözünün ucuyla bana baktı kagıdı carptı sıraya yapmıyorum dedi.. neye ugradıgımı sasırdım
basit gibi görünebilir ama cok agır ve kırıcı bi hareketti..
suratını gömdü sıraya kitabına gömüldü. bende girmedim derse o sinirle evime geldim.
yanlıs anlamayın lütfen ama işin içinde çekememezlik var farkındayım.. oysa ne sacma onların denemesi iyi olunca seviniyorum yapamadkları bsey varsa zevkle yardm ediyorum ki iyi yerlere gelsinler.. tek ben mi iyi niyetliyim saflık mı salaklık mı ney bu.
insanın niyeti ne olursa karssısna da öyle niyetli kişşiler ve işler geliyo işte içinin fesat olmaması gerek..
bilmiyorum kardeşim diyebileceğim bi arkadasım olsun isterdim ama hepsi fasa fiso.
ne kadar ayıp ya. resmen bozuluyo biliyomusunuz denemelerim iyi olunca..
ben özellikle söylemem yaptıgımı ettiğimi sanki böbürlenmek oluyo derler diye.
ha normalde umursamam ama ağrıma gitti bugunki tavrı gecenki denemede armzda baya fark vardı ondan hep.
hırs insanları nasıl kibre boğuyor.. nasıl çirkinleştiriyor..
Allah'ım sen bizi kibirden, kötü niyetten arındır :26:
Bak canımm ben sana birşey anlatıyım ... ben hep sırtımdan vurulan oldum arkadas bakımından. 7-9 yıllık bır dostlugumuz vardı sozde. . sonra nısanlandı. ben ona nısanlısı ıle arası ıyı olsun dıye yon verdım ... kırma cocugu onu avucuna soyle boyle al. dedım hep savundum onu sevmeyen kızlara karsı... ne mı oldu. boyle 2 medenı arkadas gıbı konusrken mahsuz hep baglantısını kesmek ıstıyordu.... bend ehep sustum en sonda basardı:)))) sımdı onu svemeyenlerle kanka olmusss ::))) laf atamalar falan fılan . haa dostum var Oda AAnneemmm!!! elaleme ınankı ıhtıyacım yok artık...
Şu konuyu okuyunca yazmadan edemedim..aynı dertten muzdaribim,benimde yakın dediğim 4 tane arkadaşım var aynı yerde yasıyoruz filan..ya anlamıyorum biri aşırı kıskanc hani yeni birşey alsam kıskanır gider aynısını almak ister,biri evli herşeyi eşiyle ve onun ailesiyle paylastıgını düşünüyorum o yuzden asırı samimi olamıyorum ve insanları dış görünüşüne göre yargılar acımasız eleştirilerde bulunur sinirden kudurtur beni.eşinden baska yakısıklı yok kendinden baska güzel yok yani ona göre
biri aşırı kibardır,hayır kibarlık bayanlara yakısıyor ok,tamam ama bu arkadaşımız suyunu cıkaran tiplerden kibarlıktan beni bunaltıyor sıkıyor bayıyor,üstelik köyde yasıyoruz aşırı geliyor hatta aşırı da,birde olur olmadk sinir yapar espriden anlamaz ve kızar insanları dış görünüşüyle yargılar..
bir diğeri de aklıyla övünüyor gibi geliyor deli oluyorum,herkes aptal kendi zeki..içine kapanıktır sorunlarını anlatmaz filan..
bunlar kötü huyları,ve bastan hepsine dostum diyerek yaklassam da artık inanın normal arkadaştan farkları yok hepsinde ayrı ayrı fesatlık var..ben klimsenin giyimine kusamına bakmam,kıskanmam,fiziğiyle dalga gecmem vs...benimde kusurum coktur elbette hatta buraya bunları yazmam bi nevi dedikodularını yapmak oluyor buda bnm kusurum olsun..ama bu arkadaşlarım bariz bi şekilde aşırıya kaçan cinste huyları var ve ben yanlarındayken temkinli davranmaktan bıktım..evlensinler kurtulayım ayoll
biz de lisede 3 en iyi arkadaştık.sonra diğer ikisi hep kıskanırdı beni notlarımı ben daha güzelmişim falan üniversitedede birlikteydik yüzüme bile söylerdiler keşke başka okula gitseydin şakayla karışık ama onlara güvenim yoktu hep bi erkeğin peşinden koşardılar midem bulandı ve konuşmuyorum şimdi.ikiside aynı kişiyle çıktı sonra konuşmadılar.ama öyle yüzsüz midesiz insanlar var ki ne iğrençlik varsa yapıyorlar sonra birbirlerinin yüzlerine bakıyorlar.valla benim en iyi arkadaşım annem oldu sonra hayatıma çok arkadaş almadım zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?