• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En iyi arkadaslarımın umrunda mıyım degilim

limonkiz

Ağlamam artık gidenlere ♫
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2008
1.064
93
163
İstanbul
okuldan 2 tane cok sevdigim arkadasım var ece ve aylin . ece suclu olsa bile asla ozur dilemez arkadaslıgımız bu yuzden bitmesin diye he ozur dileyen taraf oldum .bi kac hafta once biriyle cıkmaya basladım gecen gun sinemaya gittik tamam bende biliyorum yanlıs bisey yaptıgımı ama bunu surekli yuzume vurmalarına gerek yok surekli igneliyorlar laf carpıyorlar yanlarına gidiyorum sen bizi satıyosun diye tripler yapılıyor ben yanlarına gitmesem gelicekleri yok simdi sen trip yapma hakkını nerden buluyosun ? sinemada baska ne yaptınız dedi aylin baska ne yapıyım ya diye biraz sesimi yukselttım gulerek ilk gunden sinemaya giden onuda yapar dedi bana ozur dilemedi de kalbimi kırmıstı oysaki sonra yine gittim konustum bugun mesaj attım eceye diyorum ki tamam haklısın yanlıs yaptım niye bu sekilde yuzume vuruyosunuz dedi ki tamam bisey soylemiyoruz devam et .biraz daha konustuk aman banane ya dedi en son bir daha da mesaj atmadım kalbim cok kırık :( daha onceden bi cocugu seviyodum emre diye bu cocugun simdi sevgilisi oldu kıza onceden sinir oluyodum niye o kız diye uzuldum biraz ece de mesajlarda sen simdi cıktıgın cocugu sevmiyosun emre baskasıyla cıkıyo diye kıskanclıktan catlıyodun aman banane ya dedi en son iste .
ben sadece sinir olmustum sevgilimi seviyorum yoksa simdi onların gozunde kotu bi kızım zaten cokta degerim yokmus anladıgıma gore :(
bana deger vermeyenlerle gecirdigim zamana yanıyorum deger verseydi konuyu boyle kapatı benide uzmezdi insan bi kere de olsa alttan alır ya yok bu kız yapmıyo bunu .arkadasım yanlıs yapmıssın dese bisey demem bu ne boyle ya kalbimi kırmak zorundamısınız

Son düzenleme:
Bu kızlardan arkadaş falan olmaz.Erkek arkadaşınla sinemaya gitmende ne yanlış var anlamadım.Ayrıca ne demek sinema da başka ne yaptınız.Bak akılları kötü çalışıyor.Kesebiliyorsan kes arkadaşlığını kesemiyorsanda sır falan verme sakın.Sonra çok üzülürsün.:20:

bencede bu kızlar pek iyi niyetli değiller.senin sevgilinle sinemeya gitmende ne kötülük var ki.neden onları satmış oluyorsun ben anlamadım :44:
sen bu arkadaşlarından uzak dursan daha iyi olur bence:31:

Kac yasındasın canım :44:
Bu kızlardan arkadas olmaz kes ılıskını bıtsın sınemaya gıtmenın neresı kotuymus :47: Onların aklı kotu calısıyo baksana :27:

Kac yasındasın canım :44:
Bu kızlardan arkadas olmaz kes ılıskını bıtsın sınemaya gıtmenın neresı kotuymus :47: Onların aklı kotu calısıyo baksana :27:

16 yasındayım
sinemadaki opusme olayı yuzunden boyle oldu yani daha erken falan diyolardı bende oyle dusunuyodum ama evdeki hesap carsıya uymadı bide uste cıkmaya calısıyo kız yanlıs yaptıgının farkındasın yani falan filan aman bana ne ya diye kestirip attı en son kendi haklıymıs gibi davranması beni cileden cıkarıyo arkadasım soylıceksen duzgun soyle ne bu ignelemeler ben boyle mi yapardım sinirim bozuldu ya arkadaslıgımı da bitirmeye karar verdim zaten
bu arada yorumarınız icin tesekkurler :)
ve evet artık sır falan da vermem su an eceyi bogmak istiyorum ya cooook sinirlendim ona ne benim yaptıklarımdan
bu arada en son emreyle ilgili mesaj atmıstı cevap vermedim sonra dun yazmıs buna vercek cevabın yok heralde diye bende var da soylesem nolcak dedim hmm tamam o zaman dedi hala haklıymıs gibi davranıyo ya .sana cevap versem uste cıkmaya calısmaktan baska ne yapıcaksın dicektim ama tuttum kendimi

Son düzenleme:
Back
X