okuldan 2 tane cok sevdigim arkadasım var ece ve aylin . ece suclu olsa bile asla ozur dilemez arkadaslıgımız bu yuzden bitmesin diye he ozur dileyen taraf oldum .bi kac hafta once biriyle cıkmaya basladım gecen gun sinemaya gittik tamam bende biliyorum yanlıs bisey yaptıgımı ama bunu surekli yuzume vurmalarına gerek yok surekli igneliyorlar laf carpıyorlar yanlarına gidiyorum sen bizi satıyosun diye tripler yapılıyor ben yanlarına gitmesem gelicekleri yok simdi sen trip yapma hakkını nerden buluyosun ? sinemada baska ne yaptınız dedi aylin baska ne yapıyım ya diye biraz sesimi yukselttım gulerek ilk gunden sinemaya giden onuda yapar dedi bana ozur dilemedi de kalbimi kırmıstı oysaki sonra yine gittim konustum bugun mesaj attım eceye diyorum ki tamam haklısın yanlıs yaptım niye bu sekilde yuzume vuruyosunuz dedi ki tamam bisey soylemiyoruz devam et .biraz daha konustuk aman banane ya dedi en son bir daha da mesaj atmadım kalbim cok kırık
daha onceden bi cocugu seviyodum emre diye bu cocugun simdi sevgilisi oldu kıza onceden sinir oluyodum niye o kız diye uzuldum biraz ece de mesajlarda sen simdi cıktıgın cocugu sevmiyosun emre baskasıyla cıkıyo diye kıskanclıktan catlıyodun aman banane ya dedi en son iste .
ben sadece sinir olmustum sevgilimi seviyorum yoksa simdi onların gozunde kotu bi kızım zaten cokta degerim yokmus anladıgıma gore
bana deger vermeyenlerle gecirdigim zamana yanıyorum deger verseydi konuyu boyle kapatı benide uzmezdi insan bi kere de olsa alttan alır ya yok bu kız yapmıyo bunu .arkadasım yanlıs yapmıssın dese bisey demem bu ne boyle ya kalbimi kırmak zorundamısınız

ben sadece sinir olmustum sevgilimi seviyorum yoksa simdi onların gozunde kotu bi kızım zaten cokta degerim yokmus anladıgıma gore

bana deger vermeyenlerle gecirdigim zamana yanıyorum deger verseydi konuyu boyle kapatı benide uzmezdi insan bi kere de olsa alttan alır ya yok bu kız yapmıyo bunu .arkadasım yanlıs yapmıssın dese bisey demem bu ne boyle ya kalbimi kırmak zorundamısınız
Son düzenleme: