Doğuma Hazırlık en iyi bebek bakım ürünleri?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
mustela ürünlerini kullanan çok tanıdığım var fiyatı biraz yüksek ama ürünler çok güzel ayrıca gloves in a bottle diye bir ürün var eger bebeğinizin cildinde egzama varsa çok iyi geliyo..

ya kızlar ben bübchen almıştım bitkisel oldıuğu için yazmıştım da buraya ama arkadaşım söyledi bübchenin pişik kreminde paraben var diye biliyorsunuz zararlı paraben baktım içindekiler kısmına gerçekten var o yüzden ben bübchenin pişik kremini kullanmayacağım şampuanında kreminde falan yok bir tek pişik kreminde var

Sizin mesajınızı okuyunca bende tüm ürünlerin içeriğine baktım, Mustela en iyi bilinen markada tam 5 çeşit parapen vardı. Parapen kansorejen olmasının yanısıra östrojen hormonuna benzer bir etkiside varmış. Chicco organik en masumu geldi, büchen, mustela, ve bilinen diğer markalar arasından. İnceleyip almak lazım.

Bebek alışverişi için eminönüne gittiimde orda satıcılar bübchen i şiddetle tavsiye ettiler.. Tamamen bitkiselmiş.. Ben de onun için aldım. daha sonra bide çantalı setini buldum, hem ürünlerin devamı hemde çantamız olmuş oldu:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…