Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Primanın dışındakiler bez bile değildir bence...
bence o bebeğe göre değişiyo bazı bebeklere iyi gelir bazı bebeklere gelmez benim bebeğimi mahvetti prima ne çektim o pişikler gidene kadar...
ben de şimdiden stok yapmak istedim aslında birer paket 1 ve 2 numara prima aldım. 3 numara almayayım o zaman. en iyisi prima aslında ama bebekten bebeğe değişiyor demek ki.
Eyvbeyby ben kullandım hemde iki kızımı büyüttüm gerçi ufaklık hala kullanıyor gayet memnun kaldım hatta arada canbebe biriki kez hiç beğenmedim bence Yahudilere para kazandırmaya gerek yok.benim doğuma inşallah 1,5 ay kaldı. ben 2 tane molfix 1 numara göbek bağı oyuntulu yeni doğan dan bir de 2 numara bez aldım. kimse molfixden memnun kalmamış ya çok kafam karıştıprima ve huggies de istemiyorum israil malı olduğu için. napsam ki :/ evybaby deneyen var mı _?? yoksa canbebe mi alsam :/
![]()
![]()
Oy biz de onu kullandık Bi süre ama kaka yaptığında yüzde 90 belinden çıkıyordu:) artk giysiden kakayı yıkamaktan bıkkınlık geldiButun markalari kullandim en guzeli komik ama bimin ki :) sizdirma sifir.