en iyi bebek bezi

• Konu Sahibi Konu Sahibi bsks
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bsks

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2015
16
1
86
38
Merhaba arkadaslar 16 haftalik hamileyim ve bebegim icin artik okumaya bilgi toplamaya basladim tavsiyelerinden yararlanabilecegimiz arkadaslara en iyi bebek bezinin ne oldugunu sormak istiyorum tesekkurler

Bu bebeğin cildine göre değişir. Bebek neyi kabul ederse o. Benim kızım primadan feci pişik oldu molfix te hiç sorun yaşamadık. Ama prima bilinen en kaliteli bezlerden biri mesela. Molfix te bazı arkadaşların bebeklerinde sıkıntı yaptı. prima veya molfix in en küçül boyutlu Yenidoğan bezinden bir paket alın. Pişik olmazsa ona devam edersiniz. Başka marka kullanmadım ben.

Prima aldim pisik oldu canbebe çok kokuttu molfixs sizdirdi hagues memnunum diyeceğim o ki deneyelim deneyelim öğreneceksiniz

anladim denemek lazim demek ki cok tesekkur ederim en kucuk boy alip deniyerek ogrenecegiz artik saolun kizlar

Prima kullanıyordum, çok memnundum. Bir de Huggies deneyelim dedik. Kızlar için özel olanını aldık. Bebeğim öyle dolu dolu yapmamasına rağmen istisnasız 3 kakadan 2'sini sızdırıyor. Esnek bantları yanlara değil, sırt kısmına koymuşlar, sızma da genelde oradan oluyor. Huggies yenidoğan bezi güzeldi ama bu aldıklarımızda hiç iş yok. Primaya geri döndüm dolayısıyla.

Prima Premium care den cok memnunuz ve etrafımda da herkes onu kullanıyor. Biraz diğerlerine göre fiyatı yüksek ama bebeklerimizin hassa cildi için değer. Üstelik geceleri hiç değiştirmiyorum uykusunu bölmemek için ve gayet dayanıklı sızdırma pişik hiç yaşamadık.

Prima sizdiran bir bez dogdugundan beri herkes memnun diye her no sunu aldım ama olmadi canbebe beğenmedim ince kokuyor.molfix kalıbı kücük oda kokuttu.
Bimin bezi harika kalıbı kücük.en iyi gelen huggies.

Eyvibeyby ile büyüttüm iki kızımı gayette memnundum.öyle pişik sorunumuz da olmadı hemde yahudi sermayesine kazandırmadığım için mutluyum

Merhaba arkadaslar 16 haftalik hamileyim ve bebegim icin artik okumaya bilgi toplamaya basladim tavsiyelerinden yararlanabilecegimiz arkadaslara en iyi bebek bezinin ne oldugunu sormak istiyorum tesekkurler
Yeni nesil yıkanabilir bezlerden aldım ve çok memnunum. Hem pişik yapmıyor, hemde bildiğimiz klasik bez, içerisinde hangi kimyasal var acaba diye düşünmeden içim rahat prensesimi büyütüyorum.

ben prima premium care kullanıyorum tavsiye ederim

En başta huggies 6. Aydan sonra bim bim bim ;) molfixe hele bulaşmayın derim

Bu konuda en objektif kaynak kesinlikle uygulaması ve ücretsiz, çok işinize yarayacak:

Son düzenleyen: Moderatör:
Reklam İçerikli Mesaj

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X