en iyi bornoz takımı markası?

misss_girl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2010
2.101
728
173
kızlarrr merhaba çeyizime bornoz takımı alacağım ama karar veremedim sizce hangi marka daha iyi?
taç-sarav-özdilek birde maribor irya buena gibi markalar var bu markalar hakkında bilginiz varmı acaba

arastirmalarima gore eskiler ozdilek diyor, yeni nesil taç. Ben taç bambu aria aile seti aldim. tabiki kullanmadim ancak cok begendim dokunusu guzel. arzumdekor dan 250 ye almistim 5 taksitte

Taç bambu serisini öneririm S bedenleri olmadığı için benim tercihim oysho dan yana oldu ama size uygunsa Taç bambu

Taç bambu serisini öneririm S bedenleri olmadığı için benim tercihim oysho dan yana oldu ama size uygunsa Taç bambu
teşekkürler canım benmde araştrdğm kadaryla taç bambuyu öneriyorlar oyshonun bornoz takmları varmı nekadara ve nereden aldınız acaba?

arastirmalarima gore eskiler ozdilek diyor, yeni nesil taç. Ben taç bambu aria aile seti aldim. tabiki kullanmadim ancak cok begendim dokunusu guzel. arzumdekor dan 250 ye almistim 5 taksitte
bu aldığınız site nasıl peki güvenilrmi daha önce duymamıştım hiç

teşekkürler canım benmde araştrdğm kadaryla taç bambuyu öneriyorlar oyshonun bornoz takmları varmı nekadara ve nereden aldınız acaba?

Bornozu var takım halinde değil bir sürü banyo ve el havlusu alacağım için takım tercih etmedim ayrı ayrı bornozları aldık en küçük bedenlerden bir de onlara uygun terlikleri vardı takım oldu bitti ikimizin ki 200 TL ye denk gelmiştir Oysho bayan ama bornozunun tek bir modeli unısex di

:)) internetten mi aldınız mağazaları var mı oyshonun

klasik bornozlardan mı yoksa daha mı güzel baktm şimdi daha çok ist mağazaları var

Canım ben İstanbuldayım klasiklerden değil pufidik şirin modellerden benimki puantiyeli hatta şahsen biz kullanacağız illa çeyiz işi olsun istemedik evde zaten anannemin ben küçükken alıp koydu yakasında gül desenli takımımız vardı onuda ayrıca mecburen alacağız artık

canım ya rica etsem fotosunu bulup veya çekip buraya koyarmsın çok merak ettm ben bu bornozu nişan alşverişinde nişanlma aldracağım ayrıyeten kendm başkada alıcam kendime

Evet yapıyorlar ama kararlı olman lazım pazarlıkda kürkçü hanı tavsiye ederim bu konuda her markanın her ürünü mevcut
çok iyi yaa...istanbula gitme ihtimalim yok canım ankaradan abkıcam bende inşallh bnde senn gibi şanslı olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…