• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

en iyi bornoz takımı markası?

bu aldığınız site nasıl peki güvenilrmi daha önce duymamıştım hiç
ben cok memnun kaldim. bi de guvensitesi miydi oyle bi sote var orada 4.7 puan almisti 5 uzerinden. O sitede sadece gercekten biseyler satin alindigi zaman oy kullanilabiliyor. Daha once hic duymadigim icin korkmustum ben de alirken ama memnum. Oneririm.

canım ya rica etsem fotosunu bulup veya çekip buraya koyarmsın çok merak ettm ben bu bornozu nişan alşverişinde nişanlma aldracağım ayrıyeten kendm başkada alıcam kendime

Anladım canım tabi ki illa bir takım bir de ayrıca kendin alacaksın şu modelleri öneririm çok güzeller puf puf çok da rahat olacağına eminim henüz kullanmak nasip olmasa da :oops:

0790800802_2_2_3.webp
0791237802_1_1_3.webp

Ayakkabıları bulamadım sanırım bitmiş ama aynı desenlerdeydiler tam takım oldular :KK23:

Ben daha bornozlarını kullanmadım ama Sesli markasını inceleyeceğim. Onların battaniyeleri ve ev tekstil ürünlerine bayılıyorum bornozları da alacağım zaman bakacağım inceleyeceğim ama battaniyesine o kadar güvendiğim markanın bornozuna da içim ısınır diye düşünüyorum yumuş yumuş :)

Artık çok kimse tercih etmiyor ama ben eski usul kalın bornozlara bayılıyorum şu ince pike gibi olanlara bir türlü ısınamadım :)

Ayrıca 6 senedir Özdilek'in bornozunu kullanıyorum günlük olarak, çok memnunum hiçbir sorun yaşamadım daha. Neden sevmediklerini bilmiyorum ama ben sevdim memnunum yani :)

Back
X