En Iyi çift Hangisi?

HANGİ ÜNLÜ ÇİFT SİZİN FAWORİNİZ

• Ankete Katılan
    119
safiye_faik çifti diyorum tam birbirleri için yaradılmışlar.çok komikler yaa.ayrıca faik'i de kınıyorum buradan kadını yerden yere vuruyo programlarda.rezil ediyo.:kızgın:

Safiye ve Faik çok komik ve neşeliler ama komikliğin derecesini kaçırıp bayıyolar artık ekranda insanı.
Demet'le İbrahim ise tv den görüldüğü kadarıyla sevgi dolu bir evlilik yaşıyorlar birbirlerinede yakışıyorlar. (Demet Akalın'da gıcık oluyodur onları görünce kaydirigubbakcemile3 )

seçenekler çok az olmuş yaw fazla seçme şansımız yok ya herru ya merru

demetle ibrahim yakışıyo
safiyeyle faike gıcık oluyorum koskoca karıyla adam bu yaştan sonra şebeğe döndüler

Demet Şener-İbrahim Kutluay fiziksel olarak yakışıyolar.:nazar:(nornal çift)
Ama Faik-Safiye çiftide hem fiziksel hemde ruhsal olarak yakışıyolar:roflol:(anormal çift)

demet-ibrahim diyorumm..
bu arada demetin her yanı estetik.. iboyu burdan zevksiz ilan edıyorummm :roflol: :roflol:

Alternatif olmadığı için ;

Demet & İbo demek durumunda kaldım...

Demet Şener' i beğenmiyorum , estetikle dolu... Bir de çok zayıfladı , nerdee o eski demet şener...

Ama helal olsun , evlendi işi gücü bıraktı ,ev hanımı oldu resmen , demek cidden seviyo eşini...

demet şener ibrahim kutluay eşimin miiletin yanında benimle dalga geçmesi çok kötü yazık safiye hanıma şaka bile olsa

Back
X