Ağustos transfer olacaklar toplanalım

Merhaba yılın başında dış gebelik sonucu tek tüpümü kaybetmiştim diğer tüpümde de yapışıklık tespit edildi. Tek yumurtalığımda da 4 cmlik çikolata kisti mevcuttu. Vakit kaybetmeden IVF işlemlerine başladık, ilk kist aspirasyonu yapıldı. Mayıs ayında ayni operasyonda hem OPU yapıldı hem de diğer tüpüm alındı. 6 tane dondurulmuş embriyom ile transfer için Ağustos ayını bekliyorum umarım hepimize güzelliklerle gelir ve bundan sonrası kolaylıkla geçer. :KK3:

Merhaba yılın başında dış gebelik sonucu tek tüpümü kaybetmiştim diğer tüpümde de yapışıklık tespit edildi. Tek yumurtalığımda da 4 cmlik çikolata kisti mevcuttu. Vakit kaybetmeden IVF işlemlerine başladık, ilk kist aspirasyonu yapıldı. Mayıs ayında ayni operasyonda hem OPU yapıldı hem de diğer tüpüm alındı. 6 tane dondurulmuş embriyom ile transfer için Ağustos ayını bekliyorum umarım hepimize güzelliklerle gelir ve bundan sonrası kolaylıkla geçer. :KK3:
Merhaba diğer tüpünüzdeki yapışıklık nasıl tespit edildi acaba

HSG cekilince kesinlesti ama ilk tupum patladiginda yapilan laparoskopide doktor gozlemlemisti seklinden zaten.
Bende tam 1 ocakta tüpüm patladı aldılar o zaman normal demişti doktor son bir aydır kistlerim büyüdü ve ağrı yapıyor korkuyorum Yapışıklık olur sıvı birikmesi olur diye onun için sordum teşekkür ederim

Merhabalar bende Ocak ayında 24 haftalık erken doğumla kayıp yaşadım rahim ağzı yetmezliğinden dolayı kısmetse Ağustos ta transfer düşünüyoruz regli bekliyorum Dr gitmek için

Merhabalar bende Ocak ayında 24 haftalık erken doğumla kayıp yaşadım rahim ağzı yetmezliğinden dolayı kısmetse Ağustos ta transfer düşünüyoruz regli bekliyorum Dr gitmek için
Başın sağ olsun canım rabbim bir daha yaşatmasın yalnız değilsin bunu yaşayan çok kişi var önündeki tedavin çok daha kolay bi şekilde olsun hayırlısıylakucapına al

Başın sağ olsun canım rabbim bir daha yaşatmasın yalnız değilsin bunu yaşayan çok kişi var önündeki tedavin çok daha kolay bi şekilde olsun hayırlısıylakucapına al
Saol canım inşallah hayırlısıyla hepimize nasip olur 🫂🥹

Rahim agzı yetmezliği ne oluyor tam olarak ?
Hamileliğin 2 tirimesterinde rahim ağzının genellikle hiç belirti vermeden erken acilmasi bebek agirlastikca kisalip açılması yani normalde bebek.gelisimini tamamladıktan sonra doğum başlar 9 ay sonra bu problemi olan kadınların daha erken doğum riski olması demek

Back
X